Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικά δέχθηκαν οι επαγγελματίες του δήμου Πέλλας το πρόγραμμα "OPEN MALL - Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου"



Με την συμμετοχή επαγγελματιών από τα Γιαννιτσά, ο δήμος Πέλλας διοργάνωσε σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, εκδήλωση για την παρουσίαση - διαβούλευση του προγράμματος "OPEN MALL - Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου".

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος από τον δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο, αλλά και από εξειδικευμένο αρχιτέκτονα που αναφέρθηκε στις τεχνικές λεπτομέρειες, οι επαγγελματίες που παραβρέθηκαν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή εξέφρασαν την θετική τους στάση και την ικανοποίησή τους για το πρόγραμμα και κατέθεσαν τις προτάσεις τους. Το πρόγραμμα "OPEN MALL - Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου" στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές. 

Μια σειρά παρεμβάσεων θα αναβαθμίσει λειτουργικά και αισθητικά την περιοχή, θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων των Γιαννιτσών, παράλληλα θα οργανώσει την οικονομική δραστηριότητα με την υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Μέσω του προγράμματος θα γίνουν έργα ανάπλασης πεζοδρομίων, θα κατασκευασθεί ομοιόμορφο δίκτυο φωτισμού, θα αναμορφωθούν οι προσόψεις των καταστημάτων κ.α.

Οι περιοχές που περιλαμβάνει είναι: Γ. Κουγιουμτζίδη, Π&Μ. Παπαδοπούλου, Πλαστήρα, Ζαμίδη και Σβορώνου, Απ. Λουκά και νέος πεζόδρομος.

"Δε θα λύσει τα πάντα, αλλά θα γίνουν παρεμβάσεις", δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος. «Στόχος να δοθεί μια συγκεκριμένη ταυτότητα και μετά να διευρυνθεί στην υπόλοιπη αγορά».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Περισσοτεροι οι δημοτικοι συμβουλοι απο τους επαγγελματιες.Η αγορά εγκαταλειφθηκε στην τυχη της.Καμια ουσιαστικη παρεμβαση ουτε πρωτοβουλια δεν υπηρξε αυτά τα χρονια.Τα επικοινωνιακα παιχνιδια ενοψη εκλογων δεν πειθουν κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκρεμίστε τον πεζόδρομο και πεζοδρομήσεις το τετράγωνο από πλαστήρα ,Ταβουλάρη , Στράντζης , και Κουγιουμτζίδης.Αναπνέει οδικώς η Πόλη και πεζόδρομοι πολλοί μαζί με το πάρκο του Αγίου Γεωργιου. Απλά λειτουργικά για το μέλλον .Θέλει όμως Δήμαρχο και συμβούλους με όραμα και ανιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. deite tin fotogragia kai tha katalavoyme oloi poios otan methismenos
      kai poios oxi

      Διαγραφή
  5. Γιαννιτσά η πόλη μεγαλοαγροτών και συνταξιούχων.ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.