Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έμεινε στο «Χ» ο Αλμωπός, 1-1 με τη Βέροια στην Αριδαία (βίντεο)


Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αλμωπός και Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στην Αριδαία πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά με τους Βεροιώτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι του Ασλαμπάλογλου. Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Κυριακίδη.

Οι παίκτες του Αλμωπού πίεσαν στο β΄ημίχρονο για το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 63΄με πέναλτι που κέρδισε ο Ελευθεριάδης  και εκτέλεσε ο Ξόμπλιος. Νωρίτερα στο 55΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Σαμαρόπουλου έπειτα από σέντρα του Κιουλτζόπουλου να καταλήγει στο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσέτσιλας, με βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Φαλτάκα, όλοι του Σ.Δ. Γρεβενών.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

Αλμωπός (Τυριακίδης): Μένιος, Κυριακίδης,(85’ Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., (60’ Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιoς (82’ Στογιάννης), Μεντής (76’ Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ.

Βέροια (Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (90’ Τσουλχάη), Βεργώνης, Κυριακίδης (82’ Ζιγκεριδης), Τσικόπουλος (87’ Μυλωνάς), Μπακάλης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
almopos-veroia11
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. πολύ καλά στοιχεία ο Ρικάρντι αποκάλυψη ο Ασλαμπαλ σταθερός ο Σαμαρ σφήνα ο Άλεξ άλλη πάστα ο Λάζαρος.Καλή συνέχεια παιδιά.Σίμο Μένιο είσαι εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.