Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αλμωπός Αριδαίας


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αλμωπός Αριδαίας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης και κερδίζοντας τον με σκορ 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και για τις δύο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες και μία αξιόλογη ευκαιρία του Αλέξη Μεντή στο εικοσάλεπτο του αγώνα υποχρεώνοντας τον έμπειρο Γιώργο Γουμαγιά σε μία εξαιρετική επέμβαση.

Υπό τη παρουσία βροχής και περίπου 400 φιλάθλων οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμωπού μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κέφαλι στο σκορ κάτι που το πέτυχαν στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Λάζαρος Ελευθεριάδης με όμορφη ενέργεια εισήλθε στην περιοχή από δεξία και σέρβιρε στο ύψος του πέναλτυ στον Γίωργο Ελευθεριάδη όπου με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού.

Ο Αλμωπός κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Ξόμπλιος σκόραρε με όμορφη κεφαλιά – ψαράκι μετά από σέντρα του Γιώργου Κιουλτζόπουλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης : Μπουρμασόπουλος, Καραγιάννης & Στάικος.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης Γ.,(73’ Πολύζος), Μεντής (89’ Ιωάννου), Ξόμπλιος, (78’ Μουσόνι), Ελευθεριάδης Λ., Κάρτζιος (46’ Στογιαννίδης).

Μακεδονικός Θεσσαλονίκης: Γουμαγιάς, Χατζηκωνσταντίνου, Τριανταφυλλίδης (75’ Κρυστάλλης), Τζιαμπάζης, Δούμας (82’ Δήμου), Ζαφειρίδης, Τσουκάνης, Γαρύφαλος, Αγγελούδης (66’ Πογκογκ), Καρλόπουλος, Μπαρντούσι(58’ Ρένο Σταύρο).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.