Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Βραβεύτηκαν μαθητές - αθλητές που διακρίθηκαν σε αγώνες και διαγωνισμούς (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους σχολικούς αγώνες και διαγωνισμούς, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με αφορμή την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες που σημειώνουν σε αγώνες, διαγωνισμούς αλλά και στις εξετάσεις, όπως και στις άλλες δραστηριότητες. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δνσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης.

Η εκδήλωση έγινε με τη συνεργασία της Δ/νσης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας καθώς και της ομάδας Φυσικής Αγωγής Ν. Πέλλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους μαθητές- αθλητές, εκτός από τον Δήμαρχο Γρ. Στάμκο και τον Διευθυντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θωμά Μπαχαράκη, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απ. Φάκκας, Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων κ.α

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση βράβευσης παρουσίασε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος δημιούργησε και το πρωτότυπο, διασκεδαστικό και ξεχωριστό τρέιλερ της εκδήλωσης.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.