Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα νίκη των Μαυραετών στο ντέρμπι με το δυνατό ΑΡΗ Νησίου με 2-0


Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία  μετά από ένα δυνατό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι η ΔΟΞΑ Μελισσίου νίκησε την ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα του ΑΡΗ Νησίου με σκορ 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λ. Μακρίδη, μπήκε πολύ δυνατά κι επιθετικά στο ματς και μόλις στο 3΄ κατάφερε να προηγηθεί μετά από θαυμάσιο συνδυασμό της επιθετικής γραμμής κι έξοχή ασίστ του Χαρμάνα, ο επερχόμενος Χ. Λιτοβολής με πλασαριστό συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν΄ αντιδράσει Πιστοφίδη, γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι Μαυραετοί έλεγξαν το παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Χαρμάνα, Καπουσούζη, Λιτοβολή.  Στις αντιπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστους κινδύνους στην άμυνα των γηπεδούχων, πλην αυτής στο 23΄ όπου, ο Χατζηδάκης παραχώρησε πέναλτυ σε αναρτροπή του Αναστασιάδη, το οποίο εκτέλεσε ο Αλεξανδρίδης αλλά ο εκπληκτικός σήμερα Δεληχατζής, που ήταν αναμφισβήτατα ο κορυφαίος του αγώνα απέκρουσε σε κόρνερ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, είχαν την κατοοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησαν την κλασική ευκαιρία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των Καπουσούζη και Λιτοβολή, δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στην περιοχή του Πιστοφίδη. Μάλιστα σε μια από αυτές, στο 74΄σε ανατροπή του Λιτοβολή, ο κ, Κατεριάδης  έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εξαιρετικός σήμερα Σερέτης σημειώνοντας το 2-0.

Στο 76΄σε χέρι του Χατζηδάκη και πάλι ο κ. Κατεριάδης έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Αναστασιάδης, αλλά και πάλι ο θαυμάσιος σήμερα δεληχατζής κράτησε ανέπαφη την εστία του κι έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με τελικό σκορ 2-0.

Από τους Μαυραετούς διακρίθηκαν οι: Δελήχατζής, Βερβελές, Σερέτης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Λιτοβολής Χ, Λιτοβολής Δ, Τζάτζης και Καπουσούζης, ενώ από τους φιλοξενούμενους που έδειξαν στοιχεία πολύ καλής ομάδας οι Αναστασιάδης, Αλεξανδρίδης, Μυλωνάς.

Η σύνθεση της νικήτριας: (Λ. Μακρίδης) Δεληχατζής, Χατζηδάκης, Ραμπούσης (Μιχαηλίδης), Βερβελές, Σερέτης, Τζάτζης, Λιτοβολής Χ, Παπαδόπουλος ( Φωστηρόπουλος), Λιτοβολής Δ ( Δουλγερίδης), Καπουσούζης,Χαρμάνας,(Τουλγαρίδης). ΣΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.