Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Ικαροι Γιαννιτσών - ΑΕΚ Βατανιακός-Σάρισα 59-47


Η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών βρήκαν τον δρόμο προς την νίκη με σκορ 59-47 σε έναν ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα γι αυτούς ενάντια στην ομάδα του Βατανιακού-Σαρισα  για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, μετρώντας πλέον σερί τριών νικών. 

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους όμως να είναι μπροστά στο σκορ απ την αρχή της περιόδου μέχρι και της λήξης της η οποία τελείωσε 13-10. 

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Λούση Λάκη μέσα απ την καλή άμυνα και την συγκέντρωση στην επίθεση κατάφερε να πάρει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου διαφορά 15 πόντων με σκορ 32-17. 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος απ τα λάθη τους στην επίθεση  και την ασυνεννοησία τους στην άμυνα. Το σκορ βρέθηκε να έχει διαφορά μόλις 6 πόντων όμως στο τέλος η ομάδα των Ικάρων βρήκαν λύσεις και αναδείχθηκαν νικητές με τελικό σκορ 59-47. 

Διαιτητές: Παπαγερίδης- Σαρακενίδης 

 Δεκάλεπτα: 13-10, 32-17, 45-33, 59-47   

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 17, Μπογδάνης 19, Μαυρόπουλος 7 (1), Πολυχρονίδης 5 (1), Στόγιος, Καρυπίδης, Υφαντίδης 3, Βασιλειάδης 8(1), Δάλλας

ΑΕΚ Βατανιακός-Σάρισα (Χοτοκουρίδης): Κοτσίμπελης 10,Σιαπάκας 7(1), Λάλλας 2, Πόσιος 9, Μεσκούρης, Αμανατίδης, Τζήμας, Μαρινόπουλος 2, Ακερμανίδης 2, Μπίσμπας 15(3), Αργυρόπουλος 
ΘΜ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ευτυχώς που κατάλαβαν κάποιοι ότι τη διαφορά θα την κάνουν οι Γιαννιτσιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.