Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αερωπός Έδεσσας - Φίλιππος Βέροιας 26-21 (φωτο)


Σε ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι το Σάββατο ο Αερωπός που χρειαζόταν τη νίκη κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 26-21 στο κλειστό της Έδεσσας.  Ο Αερωπός κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλό του με πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με πάθος και σπάνια επέστρεφε πίσω με άδεια χέρια μετά από κάθε επίθεση. Διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες και έδειξαν την δυναμική τους που έλειπε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόουτς Γιάννης Πηλαλίδης έβαλε αγωνιστική τάξη και προχωράει μπροστά με την διορατικότητα που τον διακρίνει, με φρέσκο αίμα από το φυτώριο του Αερωπού. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που διατηρεί εδώ και χρόνια μια ομάδα στην Α1 με κολοσσούς αντιπάλους χωρίς ξένους παίκτες και μεγάλα συμβόλαια 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-5, 6-6, 9-6, 11-7 (ημχ), 13-8, 17-9, 21-13, 23-15, 24-16, 26-21

Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβαράς, Μαυρόπουλος, Μαυρολουδάκης 1, Λάππας, Τζουβαράς Φ 4, Κράλλης 5, Μισιρλίδης, Θεοδωρόπουλος, Δημάκης 4, Μπάρμπας, Μησαηλίδης 2, Κεσίδης 6, Κυριακού 4, Αρβανιτίδης, Λιόφης.

Φίλιππος Βέροιας (Πιπελίδης): Τζιμπούλας, Ταραμονλής, Παντελίδης 2, Χαραλαμπίδης 2, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τσαμουρίδης 4, Τριανταφυλλίδης 3, Κωστακίδης 2, Αποστολίδης 2, Μαυρόπουλος, Κουκουτσίδης 3, Δάσκαλος, Κορωνάς, Παπαδόπουλος Σ. 3, Φιλόσογλου.

Διαιτητές: Κατσίκης – Μηχαηλίδης  Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 0/0 – 2/5

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
aer-fv
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.