Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρουμάνοι ιερείς προκάλεσαν ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πέλλας


Ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και σε γονείς, προκάλεσε η επίσκεψη πριν από τρεις ημέρες ιερέων από την Ρουμανία, σε περιοχές της Π.Ε. Πέλλας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιερείς, που να σημειωθεί ότι δεν γνώριζαν την Ελληνική γλώσσα, αναζητώντας "βλαχόφωνους" σε χωριά της περιοχής, επιβαίνοντας σε δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν στην Κρύα Βρύση, όπου τυχαία σε δημοτικό σχολείο της πόλης προσπάθησαν να συνομιλήσουν με μαθητές, προωθώντας τους θρησκευτικό υλικό.

Η παρουσία τους κίνησε την περιέργεια των εκπαιδευτικών και ύστερα από σχετικό αστυνομικό έλεγχο, καθώς δεν εντοπίστηκε κάτι το "μεμπτό",  συνέχισαν την περιοδεία τους.

Πολλοί ήταν οι γονείς μαθητών που επικοινώνησαν με την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα για να ενημερωθούν σχετικά με το περιστατικό αφού ανησύχησαν για το συμβάν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τι θα πεί δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό. Με ποιο δικαίωμα πάνε και πλησιάζουν μαθητές στα σχολεία. Κύροιοι της Αστυνομίας και εδώ δημοκρατία; Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους Ρουμανόβλαχους κανένα πρόβλημα. Τους βολεύει. Με τους Μακεδόνες γηγενείς?? Εχθροί έ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.