Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Μπόλαρης: "Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας"


"Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης. Διευκρίνισε ωστόσο πως, δεδομένου ότι ήταν υποψήφιος τις δύο προηγούμενες φορές, διαθέτει τη γνώση δύο προηγούμενων εκλογικών διαδικασιών και γνωρίζει και πρόσωπα και πράγματα, ανέλαβε πρωτοβουλία, σε συνεργασία με μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, όπως είπε, προκειμένου να υπάρξει ένας διάλογος και μια διαδικασία όσμωσης, από την οποία θα προκύψει η καταλληλότερη υποψηφιότητα.

"Κάνουμε διαδικασίες, για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόταση. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της ελληνικής περιφέρειας από μόνη της, με πληθυσμό δύο εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Το ένα πέμπτο του ελληνικού πληθυσμού συνιστά μια πολιτική και αναπτυξιακή πρόκληση" ανέφερε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα σχολίασε πως "με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες τετραετίες περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι χαμένες, αφού ο θεσμός από τη διοίκηση Ψωμιάδη - Τζιτζικώστα απαξιώθηκε, είναι σαφές ότι χρειάζεται μια πρόταση δημοκρατικής συνεργασίας για αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του κορυφαίου αυτοδιοικητικού θεσμού στη βόρεια Ελλάδα".

Ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι δεν προκρίνεται η εκδοχή να υποδειχτεί κάποιο πρόσωπο κεντρικά από την Αθήνα, αλλά υιοθετείται η άποψη της ανάδειξης της καταλληλότερης υποψηφιότητας μέσα από επαφές που διενεργούνται σε πνεύμα αλληλοσεβασμού, εντιμότητας και ειλικρίνειας.

Περιγράφοντας όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, επισήμανε ότι "τους τελευταίους τέσσερις μήνες βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες όσμωσης δημοκρατικών δυνάμεων έτσι ώστε να αποφευχθεί μια πολυδιάσπαση κομματικών ψηφοδελτίων που απλά θα επιχειρήσουν να μετρήσουν τα κουκιά τους". Στον αντίποδα, όπως είπε, "στόχος των διαδικασιών αυτών είναι μια νικηφόρα παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές περιφερειακές εκλογές".

Ήδη, όπως επισήμανε, ο ίδιος και τα μέλη της ομάδας που έχει δημιουργηθεί είχαν συναντήσεις σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας και στη Θεσσαλονίκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Δεν στεναχωριόμαστε καθόλου όψιμε σύντροφε Και τέως μακεδονομάχε.να σε δούμε στη Βουλή όταν ψηφίσεις με την Παπακώστα μαζί και την κουντουρά την αφελληνοποίηση της Μακεδονίας πώς θα είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κακό που πάθαμε... Η θέση του υπουργού θα σου απαλύνει τον πόνο σου κ. Μπολαρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που πέρασες από την πολιτική σκηνή ήσουν αφανείς. Είτε ήσουν είτε δεν ήσουν εμείς δ ν καταλάβαμε τίποτα. Μόνο εσύ το κατάλαβες και η τσεπουλα σου. Διότι προσωπικό σου στόχος ήταν ο μισθός και ότι συνεπάγεται τα της καρέκλας. Οπότε σιγά την απώλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.