Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση στα Γιαννιτσά: «Λευχαιμία και Αλλογενής Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών. Η επιστήμη μπορεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι;»



Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου, με θέμα: «Λευχαιμία και Αλλογενής Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών. Η επιστήμη μπορεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι;»
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: 
- Η Ελένη Κίτσου, εκπαιδευτικός, υποβληθείσα σε Αλλογενή Μεταμόσχευση από δότη της Παγκόσμιας Τράπεζας Δοτών και στρατευμένη στην μάχη για ανεύρεση δοτών. 
- Ο Χρήστος Σμίας, διευθυντής στην Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Γ.Ν. «Γ. Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς της Π.Ε. Πέλλας και του Δήμου Πέλλας. 

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, το 1992, Βούλα Πατουλίδου και η διεθνής αθλήτρια του μήκους και δρόμων ταχύτητας Βαλκανιονίκης, Κυριακή Γιαννακίδου. 
Τις εμπειρίες τους θα μεταφέρουν τοπικοί εθελοντές δότες Μυελού των Οστών που βοήθησαν συνανθρώπους τους να κερδίσουν την μάχη με την ζωή καθώς και μεταμοσχευμένοι με αλλογενή μεταμόσχευση. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη των: 
ΕΟΜ Τμήμα Β.Ε., Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας. Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.