Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορείες διαμαρτυρίας μαθητών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά για το Μακεδονικό


Κορυφώνονται αύριο στην Κεντρική Μακεδονία οι μαθητικές κινητοποιήσεις και «φουντώνει» το κύμα των καταλήψεων σχολείων από μαθητές ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε στο ethnos.gr ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης, αν και τις προηγούμενες ημέρες τελούσαν υπό κατάληψη καθημερινά 15-20 σχολεία, σήμερα ο αριθμός τους έφτασε στα 30, τα έξι εκ των οποίων στην Π.Ε. Πέλλας (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και 1ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης, ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και Γυμνάσιο Προμάχων).

Η αύξηση των καταλήψεων αποδίδεται εν μέρει και στο αυριανό πανμαθητικό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, το οποίο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, στις 11:00 το πρωί, σε Έδεσσα και Γιαννιτσά αναμένεται να πραγματοποιηθούν πορείες διαμαρτυρίας μαθητών στο κέντρο των πόλεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Επιτέλους Η σιωπηλή πλειοψηφία στους δρόμους για την Μακεδονία. Οι χαρτζιλικομένοι με τα μύρια του Σώρος εθνομηδενιστές,, Ξύδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα φροντιστήρια θα πάνε οι μαθητές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα αυτό σε νοιάζει; Έχεις μπροστά σου ένα θέμα εθνικής σημασίας και πετάγεσαι και μας λες για τα φροντιστήρια;

      Διαγραφή
    2. Εχεις πληρώσει φροντιστήριο μεγαλοπατριώτη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.