Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Τσοχατζόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ


Την προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας «Δημοκρατία» που έκανε λόγο για θησαυρό εκατ. Ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για φτηνούς συκοφάντες και λασπολόγους που προσφέρουν υπηρεσίες σε κέντρα, τα οποία όπως λέει, εργάζονται για την ολοσχερή εξόντώσή του.

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε ότι εγινε έφοδος σε σπίτι πολιτικού στο Ψυχικό και βρέθηκε οποιοδήποτε ποσό.

Αναλυτκά η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Σχετικά με το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαββάτου 10.11.2018 με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Άκη;» ο πρώην ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ: ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ έχει δίκιο τον έκαναν ψιλικατζή για μια ''τιμή'' και μια αξιοπρέπεια ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.