Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

X. Πορτοκαλίδης: ΕΛΚΑΤ - Τριτοκοσμικές εικόνες στον χώρο εργασίας δημοτικών υπαλλήλων στη Σκύδρα (φωτο)


Αγαπητοί συνδημότες

Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Σκύδρας κατάντησε σκουπιδότοπο-χωματερή τον χώρο εργασίας των υπαλλήλων του δήμου, στον χώρο της ΕΛΚΑΤ δίπλα στο Τελωνείο Σκύδρας και ακριβώς δίπλα στην Εθνική οδό Έδεσσας-Βέροιας.
Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και αυτό γιατί κανείς δεν δίνει σημασία για τα αυτονόητα.
Κατά την επίσκεψή μου στις 15/11/18 στο χώρο της ΕΛΚΑΤ διαπίστωσα ότι η κατάσταση ήταν λες και βρισκόμουν σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων.
Πέρα από σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων και μπαζών στο περιβάλλον και στην δημόσια υγεία, ο κίνδυνος πυρκαγιάς κρίνεται εξαιρετικά σοβαρός.
 Το άσχημο είναι ότι ο χώρος της ΕΛΚΑΤ είναι χώρος εργασίας και δεν επιτρέπεται να είναι χωματερή.
Εργάζονται υπάλληλοι του Δήμου Σκύδρας, εργάζονται άνθρωποι, αυτό δυστυχώς ξεχνά και δεν έχει καταλάβει η δημοτική αρχή.
Αποκλειστικά υπεύθυνη για το χάλι της ΕΛΚΑΤ είναι η ίδια η αγαπητή μου Δήμαρχος Σκύδρας γιατί ουσιαστικά δεν ξέρει το πόσο ικανοί είναι οι συνεργάτες της, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο αρμόδιος προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου μας.
Σας καλώ να καθαρίσετε τον χώρο της ΕΛΚΑΤ, σας καλώ να κάνετε τα δέοντα για τους υπαλλήλους που εργάζονται στο χώρο της ΕΛΚΑΤ, διότι δεν μπορείτε να έχετε μόνο απαιτήσεις από τους υπαλλήλους αλλά έχετε και υποχρεώσεις.
Υποχρέωση σας λοιπόν είναι να τους  σέβεστε ως προσωπικότητες αλλά και ως εργαζόμενους, διότι εικόνες σαν αυτές δείχνουν ότι δεν σέβεστε τίποτα.  

 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.