Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σειρά επισκέψεων με εργαζομένους του υποψήφιου Δημάρχου Έδεσσας Γ. Τσεπκεντζή


Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Τσεπκεντζής  συνοδευόμενος από κλιμάκιο μελών της Κοινωνίας σε Κίνηση Έδεσσας Δήμητρα Καραμάνη,  Μένη Μπόγια, Λίνα Παπαδοπούλου, Βαγγέλη Θωμά, Κώστα Μητσάνη, Τάσο Σιώνη επισκέφθηκε την Τετάρτη 26/12  το απόγευμα την Αστυνομική Διεύθυνση Έδεσσας, το νοσοκομείο Έδεσσας και το Κέντρο Υγείας Άρνισσας. Στο κλίμα των ημερών αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν με μέλη της Διοίκησης και εργαζομένους.
Στην Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο χρέος μας ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες να βρεθούμε κοντά σε συμπολίτες μας οι οποίοι εργάζονται και εκτελούν το λειτούργημα τους για την ασφάλεια μας και την υγεία μας , μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή.

Η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί θεμέλιο λίθο της πολιτικής φιλοσοφίας μας και απόλυτη προτεραιότητα μας. Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που εργάζονται αυτές τις άγιες ημέρες Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.