Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών έψαλε τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (βίντεο)


Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών έψαλε τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολο και ταυτόχρονα κατέθεσε γραπτώς και προφορικώς το αίτημά του για άμεση λύση του κτηριακού προβλήματος του σχολείου. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος από κοντά, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και το μουσικό επίπεδο της χορωδίας των μαθητών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Να μας πει η Κ διευθύντρια του Μουσικού ,δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΠΑΓ επί Δημάρχου Παπανικολάου τι έκανε η ίδια για το κτηριακο που δεν έκανε ο Σταμκος... Θα έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς τους πολίτες μας ενδιαφέρει τί έκανε ο Στάμκος και τι η Διευθύντρια !!!Μιζέρια μιζέρια........τίποτα άλλο!!!

      Διαγραφή
    2. Πολύ μιζέρια στους εκπεδευτικούς πράγματι

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν πάτε μια βόλτα μέσα στις αίθουσες του Μουσικού; Καθίστε έστω μια ώρα να κάνετε μάθημα μέσα, 7 τετραγωνικά αίθουσα για 15 μαθητές και μετά σχολιάστε. Δεν λυπάστε λίγο το παιδιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ζόρι κανείς δεν γινεται Καθηγητής. Υπάρχουν και τα χωράφια ΑΝ δεν του αρέσει..

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτό! Αντί να κάτσουμε να διορθώσουμε μια κατάσταση, να φύγουμε. Αν δε σου αρέσει το σχολείο φύγε, αν δε σου αρέσουν τα χωράφια, πάνε εργοστάσιο, αν δε σου αρέσει η Ελλάδα, φύγε...
      Τους καθήγητές μη τους στεναχωριέσαι. Κάνουν το μάθημά τους και φεύγουν όντως. Τα παιδιά κάθονται 6 και 7 ώρες. Αν θες να μας πεις ότι αξίζει στα ΠΑΙΔΙΑ να είναι στοιβαγμένα σε 5 τετραγωνικά σε λυόμενα το χειμώνα ενώ τα υπόλοιπα παιδιά στα άλλα σχολεία τωον Γιαννιτσών δεν έχουν πρόβλημα με τους χώρους, τι να σου πω... Άξιος!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.