Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΔ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Πολιτική Επιτροπή - Τι πήραν οι υποψήφιοι από την Πέλλα


Επικυρώθηκε και ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κατά τις διαδικασίες του 12ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος.
Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 25 εκλογικά τμήματα, στο σύνολο των οποίων η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά.
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξεκίνησε η διαλογή των ψήφων:

Εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο: 2.797
Ψήφισαν:      1.855
Λευκά:                                                2
Άκυρα:                                                19
Έγκυρα ψηφοδέλτια:                          1.834

Από τις οργανώσεις της Π.Ε. Πέλλας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας -που αποτελείται από 150 μέλη- δεν κατάφερε να εκλεγεί κανείς.
Να σημειωθεί ότι έθεσαν υποψηφιότητα ο Νίκος Θωμαϊδης που έλαβε 59 ψήφους και κατέληξε στην 158η θέση και η Σοφία Φαρσακίδου που έλαβε 50 ψήφους και κατέληξε στην 174η θέση.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 comments:

  1. Δυστυχώς οι ίντριγκες των τοπικών παραγόντων της Ν.Δ., η ανικανότητα του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ να συνθέσει και να ενώσει την Ν.Δ. στον Νομό, οι άχρηστοι πολιτικά δήμαρχοι της Ν.Δ έφεραν την πανωλεθρία του νομού που δεν έχει πλέον καμία εκπροσώπηση στην νέα Πολιτική Επιτροπή του κόματος που αύριο θα είναι κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στραβός ήταν ο γιαλός ή στραβά αρμενίζατε?

      Διαγραφή
    2. Και που είχε εκπροσώπηση τι κατάφερε; Έναν τίτλο μόνο περιέφερε και να ξεκατινιάζεται δημόσια στο facebook με τους ΣΥΡΙΖΑ. Καλύτερα έτσι, θα μιλάει πλέον μόνο στο όνομά του χωρίς να ξεφτιλίζει την ΝΔ με τα εμετικά του σχόλια.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΙΝΟΣΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ο Νικόλας ήθελα να γίνει και γραμματέας, με 59 ψήφους για την κεντρική πολιτική επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικόλας, ηλίθιε δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από την ΝΔ. Μόνο έδωσε ενώ όλοι σας κοιτάζετε πως θα εξασφαλίσετε μια θεσούλα με παχυλό μισθό, τεμπελχανάδες αχαΐρευτοι παρατρεχάμενοι του μοναδικού και τεράστιου τίποτα δεινόσαυρου

      Διαγραφή
    2. Αυτή η μανία πάντως να μιλάει συνεχώς κάποιος για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο θα έλεγε κανείς ότι αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας

      Διαγραφή
    3. Η δική σου μανία να ρίχνεις λάσπη συνέχεια στον Νίκο ανώνυμα, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είσαι, δεν αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας ;;;

      Διαγραφή
  3. η τεράστια αυτη αποτυχία για το νόμο Πελλας αν δεν πιστώνεται πρωτίστως στον πιο αποτυχημένο πρόεδρο ΝΟΔΕ που εχει υπάρξει ποτέ, τότε σε ποιον; Φερέφωνο της «παρέας της πλατειας» που «πολιτεύεται» με τακτικές δεκαετίας 80... α ρε μαύρο που εχει να πέσει, θα γελάσει όλο το ...Facebook
    ΥΓ: αν ο Νίκος η η Σοφία δεν σας έκαναν οφείλατε όλοι μαζι (με πρωτεργάτη τον πρόεδρο ΝΟΔΕ) να βρείτε το άτομο που θα εκπροσωπισει την Πελλα στην πολιτική επιτροπή..
    Αλλά τι λέμε τώρα.. αυτά ειναι πολιτικές επιπέδου διδακτορικού για τον επιπέδου (πολιτικά) νηπιαγωγείου πρόεδρο ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αυτό το «Sometimes you have to shut up, swallow your pride and accept that you’re wrong” δεν κράτησε ούτε καν 24 ώρες. Δεν είναι τυχαίο που το κατέβασε αμέσως από το προφίλ του.Αν και στην αρχή θα έλεγε κανείς ότι το κατέβασε γιατί πήρε μόνο 3 like (γιατί ως γνωστών έχει και ένα μικρό θεματάκι όταν βλέπει να μην παίρνει like)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ θερμά που με παρακολουθείς αν και σε έχω μπλοκάρει, συνέχισε καλά το πας... ΝΘ

      Διαγραφή
    3. NO NO.... ψάξε λίγο ακόμα στους φίλους (του fb εννοώ για να μην παρεξηγούμαστε). Αλλά τι, εσύ ο μέγας δημοκράτης μπλοκάρεις και κόσμο; πέφτω από τα συννεφα μιλάμε.

      Διαγραφή
  4. Κ ποιος σας είπε ότι η ΝΟΔΕ πρότεινε ή στήριζε τα συγκεκριμενα άτομα , από ότι έμαθα μόνοι τους πήραν την απόφαση, αν ήθελαν την στήριξη θα μπορούσαν να την ζητησουν κ τότε θα μπορούσαν να κατηγορήσουν την νοδε κ τον πρόεδρο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στήριξε κάποιον η ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ; Έκανε κάποιο συμβούλιο σχετικό η κάποιες κινήσεις στο να αναζητήσει συναίνεση και στήριξη κάποιου υποψηφίου; Οχι φυσικά! Δεν έκανε τίποτα!!η μάλλον για να λέμε αλήθειες.. προσπάθησε να στηρίξει κάποιον «εκλεκτό» της πλατείας.. όταν όμως ο γκυκουλης της πλατειασ διαπίστωσε οτι Οχι μόνο δεν εχει τη στήριξη του τζιτζι αλλά οτι θα γελάνε και οι πέτρες μαζι του, απέσυρε το πουλεν του απο το οποίο ενδεχόμενο υποψηφιότητας..και οι σφαλιάρες μόλις ξεκίνησαν...ακομη δεν εχει δει τίποτα..

      Διαγραφή
    2. Να μιλάει για σφαλιάρες κάποιος ο οποίος τελευταία τρώει την μία σφαλιάρα μετά την άλλη δεν είναι λίγο τραγικό;

      Διαγραφή
    3. Εσυ που δεν ξέρεις απο σφαλιάρες ποιον στηρίξες για πολιτική επιτροπή;θα μας πεις; ήταν τέτοια η σφαλιάρα που έφαγες που δεν τολμησες ουτε υποψήφιο να τον κατεβάσεις...

      Διαγραφή
  5. Ενας που ξέρει γιατί.17 Δεκεμβρίου 2018 στις 5:14 μ.μ.

    Ευτυχώς για το Νομό Πέλλας και τη μεγάλη παράταξη που και οι δύο έμειναν στον πάτο.Ευτυχώς.Θα γινόμασταν ρεζίλι πανελληνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να φανταστεί κανείς πως εδώ στην Αριδαία μας παραμύθιαζε οτι και καλά μιλάει απευθείας με Μητσοτάκη που στη γιορτή του τον πήρε για χρόνια πολλά.Τελικά τον πήρε και τον σήκωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την Κυριακή πρωί έλεγε σε συνέδρους από την Πέλλα πως είναι στην γραμμή Σαμαρά-Γεωργιάδη και πάει για τρελό νούμερο.Κι απο κει τον καθάρισαν; Κάτι συμβαίνει με τον Διονύση παιδιά να το ξέρετε αυτό.Δεν του βγαίνει τίποτα σωστά ούτε εδώ ούτε στην Αθήνα.Εκτός αν αποφάσισε ο ίδιος να ξεφορτωθεί τα βαρίδια που μάζεψε δίπλα του οπότε αλλάζει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ TIMΩΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΠΟΥ ΈΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΥΘΩΝΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΦΕΟΥΔΟ.ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την σελίδα «ΝΔ Πέλλας» (πρώην ΝΟΔΕ Πέλλας) δεν θα την ενημερώσεις για τα αποτελέσματα του συνεδρίου; Την οικειοποιήθηκες που την οικειοποιήθηκες μετά το στραπάτσο σου στις νομαρχιακές, τουλάχιστον να ενημερώνεις τα μέλη του. Α ρε όταν λέγανε όλοι ότι τόσα χρόνια ενεργούσες στο κόμμα σαν να ήταν τσιφλίκι σου έρχεται να επιβεβαιωθεί πλέον τόσο με την συμπεριφορά σου όσο και με τις πράξεις σου. Ευτυχώς όμως σε πήραν χαμπάρι εκεί στο κόμμα πόσο φύρα είσαι και πόσο κόσμο της παράταξης διώχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι μα όλοι οι παράγοντες της ΝΔ στον Νομό δεν κάνετε μια τρίχα από τον Νίκο. Είχε το θάρος να κατέβει υποψήφιος κόντρα στις κλίκες και στα γίδια του Λαλάκη. Οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν ούτε 10 κουπόνια να μαζέψουν. Νίκο μή μασάς το δέντρο που έχει γλυκούς καρπούς πετροβολάνε όλοι. Τις γκορτσιές δεν τις βαράει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρεις καλά φίλε μου.Μόνο μέσα απο γραμμές και κλίκες ξέρει να κερδίζει ο φίλος σου.Όταν κατέβηκε δημοτικός σύμβουλος με τον Στάμκο πάτωσε.Το γύρισε μετά σε κομματική "καριέρα' με μετρημένα και ελεγχόμενα κουκιά και το παιζε εκ του ασφαλούς παράγοντας.Στο προηγούμενο συνέδριο ήταν στη γραμμή Τζιτζικώστα-Σαμαρά.Ρώτα τον θα στο επιβεβαιώσει.Σ'αυτό ο Διονύσης του υποσχέθηκε πως είναι στη γραμμή Σαμαρά-Άδωνη για αυτό και πιστευε πως θα σάρωνε.Έλα όμως που τον άδειασε ΚΑΙ ο κολλητός του. Μην μας τον εμφανίζεις λοιπόν το παιδί του κομματικού σωλήνα ως λαοπρο-βλητο γιατί θα πω κι άλλα.Τον ήπιε κανονικά απ'όλους.Αντιπάλους και φίλους του.

      Διαγραφή
    2. Ας κατέβαιναν οι άλλοι να δούμε τι θα έπαιρναν με την γραμμή Λάκη κσι Καρασμάνη. Αλλα γουστάρω τον Λάκη βουλευτή να σκάσει ο δεινόσαυρος.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ, ΜΙΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΟΥ;

      Διαγραφή
  11. ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΒΑΤΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ...ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Karatzova.gr γιατί έδωσε πραγματικό ψυχολογικό στήριγμα σε όλους αυτούς τους σχιζοφρενείς που δεν τολμούν να μιλήσουν επώνυμα. Είχα αποφασίσει για άλλη μια φορά να μην μιλήσω για ότι συνέβη, θα αλλάξω όμως αυτή την απόφαση μου αν κάποιος ρωτήσει η με κρίνει επώνυμα.

    Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ποιοι είστε... συνεχίστε με την λάσπη... είναι το μόνο που σας έμεινε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο ξέρεις ποιος είμαι πολύ καλά. Άσε τον Διονύση αφού έχεις καταλάβει ότι μόνο κακό σε κανει κ σε αντιπαθούν γιατί είσαι μαζί του δεν τον έχεις ανάγκη αυτός σε έχει κ έπεσες στον λάκκο του δημάρχου τόσα έλεγες κ πηγες κ ζήτησες βοήθεια για της εκλογές της μόδας. Η φυγε από όλα κ κάτσε στην υσυχησ σ η δες την αλήθεια.

      Στο προηγούμενο συνέδριο σε εβαλέ ο Λάκης στην κεντρικη επιτροπή γιατί απειλουσες ότι θα κατέβεις κόντρα στον γιδαρη ενώ τωρτ που σε σε ειπε ο πρωπρ βουλευτής δεν βγήκες.

      Ποιος εινεί φίλος κ σε λεελ την αλήθεια το διαπίστωσες.

      Και τέλος που κόλλησες με τον δήμαρχο φύγε όσο είναι νωρίς γιατί αλλά ελεγεέ κ αλλά κανείς.

      Σ' Αγαπώ Νίκο κ στα λέω

      Φιλιά πολλά στον πρώην κ στον πρώην δήμαρχο από το Μάιο του 19

      Διαγραφή
    2. ΒΛΕΠΩ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΡ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕς ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς ΝΟΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ. ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ; ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΗΣ ΝΔ Η' ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ;

      Διαγραφή
  13. Κανένας από όσους γράφουν μέχρι τώρα δεν έγραψε κάτι που να έχει την παραμικρή σχέση με την αλήθεια.
    Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη, άλλη είναι η αλήθεια και την ξέρουν λίγοι.
    Ο Νίκος έχει τον σεβασμό όλων στα κεντρικά της ΝΔ και αυτό είναι βέβαιο και το γράφω εγώ που δεν έχω και πολύ επαφή μαζί του, όπως έχει και πολλούς φίλους εδώ στην Πέλλα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις εκλογές της ΝΟΔΕ.
    Το τι έγινε δεν το ξέρει ακόμη ούτε ο ίδιος, το ξέρει μόνο ένας εδώ στην Πέλλα που θα τον ήθελε πολύ μαζί του αλλά δεν μπορεί. Νίκο μην το ψάχνεις άλλο, άστο και προχώρα μπροστά, μην απαντάς ποτέ σε ανώνυμες βλακείες του καθενός που επιδιώκει να σε ρίξει στο δικό του χαμηλό επίπεδο. Χάνεις το δίκιο σου αν απαντάς σε όλους, αυτοί έτσι κι αλλιώς είναι ορκισμένοι εχθροί σου, δεν τους νοιάζει τι λες. Ίσως κάποια στιγμή σου στείλω ένα μήνυμα και σου πω την άποψη μου για κάποια θέματα που νομίζω ότι κι εσύ έχεις κάνει λάθος.
    Δεν μου αρέσει η ανωνυμία αλλά προς το παρόν τουλάχιστον την προτιμώ βλέποντας το επίπεδο των επικριτών σου.
    Να σαι καλά και ηρέμησε, τίποτα δεν χάθηκε. Πίστεψε με ξέρω καλά τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως δεν ξέρεις εσύ στην πολιτική ανοιΆν πρωτος ήσουν

      Διαγραφή
    2. Συγκινητική προσπάθεια αυτομασάζ. Το τι έγινε το ξέρει η κάλπη η οποία έδειξε τα λιγοστά 59 σταυρουδάκια.Δεν νομίζω να υπονοείς πως έγινε λαθροχειρία γιατί είστε εντελώς για δέσιμο.

      Διαγραφή
    3. δεν λεγατε τα ίδια οταν ο μικρούλης πλιογκας με 1500 συνεδρους περισσοτερους και δήθεν κολλητός με τον Μητσοτάκη που τον παίρνει τηλ καθε βραδυ ξημερωματα στις 2 και μιλάνε είχε πάρει 54 σταυρούς και είχε στον πάτο της λίστας χαχαχαχαχα πολύ γρηγορα τα ξεχασες Ηλία, Κυριάκο και Λάκη
      Την ΠΕ ουτε στο ονειρο σας δεν μπορειτε να δείτε γι αυτο θα σεβεστε αυτούς που το εζησαν και συνεχίζουν με όσα εσεις ακόμη δεν εχετε. ετσι κι αλλιως τελειωμενοι ειστε

      Διαγραφή
  14. Παρακαλώ ηρεμήστε όλοι.Ο Νομός έμεινε χωρίς εκπροσώπηση έστω και με μια κάκιστη όπως όλοι συμφωνούν στην περίπτωση του κ.Θωμαϊδη.Πρέπει απο δω και πέρα να δούμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα και θα τελειώνουμε με δαύτους.Τα εσωκομματικά λίγο αφορούν τον κόσμο. Είναι ομολογουμένως λυπηρό να διασύρονται εκλογικά οι υποψήφιοι από την Πέλλα αλλά αυτό δεν αλλάζει αφού έτσι αποφάσισαν οι σύνεδροι.Ν'αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί το κόμμα χρειάζεται σε τοπικό επίπεδο.Ας μείνουν στο περιθώριο όσοι έδωσαν αρνητικά δείγματα γραφής και να πάμε σε μια νέα πορεία με περισσότερη δημιουργική παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ρε …., ποιοί είναι οι όλοι ;; ο Θωμαίδης μονος του στις εκλογες για την ΝΟΔΕ πηρε 41% επειδη εδω γραφουν 3-4 άτομα έγιναν αμεσως ''ολοι'' ;;;;;;; σιγα μην βγαζετε και κυβερνηση σε λιγο εδω με τα ανωνυμα σχόλια, αντε ρε σοβαρευτείτε λίγο, πολυ γρηγορα ξεχνατε οτι ο μεγας και τρανος Λαλακης δεν ειχε ουτε εναν υποψήφιο απο εκει που διεδιδε οτι θα εχει δυο, αυτό δεν είναι αποτυχία ;;;; πολύ γρηγορα ξεχασατε οτι ο μεγας ανυπαρκτος Πλιογκας πηρε 54 ψήφους με 1500 περισσότερους συνέδρους και ήταν δήθεν και επιλογή του Μητσοτάκη! αντε ρε καντε καμια δουλεια που θα αποφασιζουν δυο τρεις ανωνυμοι ….. Αντε γεια !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Άντε γεια;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ;;; Τάκη εσύ είσαι;

      Διαγραφή
  15. Ο νυν πρόεδρος ΝΟΔΕ την παρασκευη διέδιδε οτι ο Λαλάκης είχε υποψήφιο γνωστό κομπάρσο του και οτι θα στήριζε αυτόν. Κατέβηκαν Αθήνα.. διαπίστωσαν πως ουτε 10 σταυρουδάκια δεν μάζευαν.. μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και επέστρεψαν πιςω.. και ξεκίνησαν να γράφουν εδώ.. μαζι με τον μαραθωνοδρόμο της βενιζελου (αληθεια πόσες φορές ανεβοκατεβαίνει τη βενιζελου αυτό το παιδι καθημερινά) και τον δασκάλακο..
    Η ιστορία έγραψε και δεν αλλάζει. Μόνο ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ κατάφερε να εκλεγεί στην ΠΕ.
    Όταν και αν κάποιος άλλος το καταφέρει.. τότε μπορεί να μιλήσει για τον Θωμαΐδη. Ως τότε .. σιωπή και σεβασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμερόληπτος Νεοδημοκράτης19 Δεκεμβρίου 2018 στις 1:04 π.μ.

    αυτό το σκορποχώρι, αυτή την διάλυση, αυτήν την διχόνοια πρώτη φορά την βλέπω από τότε που εμφανίστηκε ο Διονύσης με την Γεωργία αυτοί βαλανε το μπουρλότο και ειδικά φέτος ξέφυγε η κατάσταση. αυτά δεν υπήρχαν πριν και ο Καρασμάνης και ο Τζαμτζής κρατούσαν τα προσχήματα, δεν ανακατεύονταν, τέτοιο φανατισμό πρώτη φορά βλέπω, εδω ακούστηκε, στα εγκαίνια της τοπικής Αριδαίας ,δεν ενημέρωσαν τον Καρασμάνη, ποιον θα καλέσουν, τις τελευταίες μέρες του είπαν οτι θα κάνουν εγκαίνια, ούτε στα λουτρά , ούτε στο μοναστήρι, πουθενά δεν τον κάλεσαν.
    το ίδιο και στην Σκύδρα, έγινε, εδώ ακούστηκε οτι ο τζαμτζής δεν καλέστηκε, τα ίδια και στα Γιαννιτσά.
    Η κατάσταση ειναι ανησυχητική, μπαρούτι μυρίζει, για αυτο χάθηκε ο έλεγχος και φάγανε το κεφάλι, στην πολιτική επιτροπή Διονύσης ας πάρει το μήνυμα οτι αυτός ο διχασμός και η μανία να πατρονάρει τους πέντε κομματικούς και να καπελώσει τις εκδηλώσεις θα του γυρίσει μπούμερανγκ και θα φάει το χει μουρμούρα και πολλοί είναι που του χρεώνουν την διχόνοια, και την χασούρα στην πολιτική επιτροπή. Αν κάπου κάνω λάθος και δεν λέω την αλήθεια και δεν είμαι αμερόληπτος ας βγει κάποιος να απάντηση ,ακόμη και ο Νίκος που χαίρομαι που ανέκτησε γρήγορα το ηθικό του και μπορώ να του πω τα λάθη του και τις γκάφες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2-3 ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ
      ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ
      ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙΛΟΙ , ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΑΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή
    2. ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ολα οσα γραφεις ειναι ψεμματα και το ξερεις η δεν ενημερωθηκες απο ειλικρινεις ανθρωπους.
      ουτε αμεροληπτος εισαι ουτε νεοδημοκρατης

      Διαγραφή
  17. Ότι σπέρνει ο καθένας θερίζει… εγώ αυτό ξέρω και ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ... ακόμη όμως δεν είπαμε ποιός έσπειρε και τι ! Σε λίγο θα φανεί τι θα θερίσουν όλοι!

      Διαγραφή
  18. ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ20 Δεκεμβρίου 2018 στις 5:02 μ.μ.

    τι ειπες(9,53) οτι δεν ειμαι αμεροληπτος,ουτε νεοδημοκρατης και λεω ψεματα; τωρα θα τακουσης και εσυ και οι πατρωνες σου, δεν ειναι αληθεια οτι ο μακης με την παρεούλα του καλεσε τον κικιλια χωρις να ενημερωση, τον τζαμτζη, οποιος πηγε απρόσκλητος; το ιδιο δεν εγινε και με τον καρασμανη; ειναι ο μακης προεδρος χωρις καλπη και παρατυπος διορισμενος στην ονεδ;που ακουστηκε προεδρος στην ΔΗΜΤΟ και ονεδιτης,, ειναι διορισμενος ο γατσος προεδρος ,στην ΟΝΝΕΔ σκυδρας; και η αδελφη του αποσπασμενη στο γραφειο, του σταμενητη; φαγατε τον προεδρο της ΟΝΝΕΔ του νομου ο μαναδικος εκλεγμενος ,καρφονωντας τον ,στην αθηνα;ναπω και αλλα; τα μασκαραλικια στην αριδαια τα γνωριζεις παρέσυρε η παρεουλα καθοδηγουμενη απο τον Διονυση τον αθωο και αγαθο παισιο σε κομματικη εκδηλωση. μην ανοιξω το στομα μουγια τα γιαννιτσα δεν σας ξεπλένει τιποτα, το κομμα

    το κομμα το καταντήσατε παραρτημα της πολαν, για μενα φταιει ο καρασμανης σαν βουλευτης που δεν σας βαζει στην θεση σας, εχει ευθυνη που τα κανατε ανω κατω..Για τον νικο δεν λεω τιποτε προς το παρον του ευχομαι ,υγεια και ηρεμια ,αδικα εχασε την εκλογη, τα αξιζει, αλλα τα κολληταρια του πολυ λιγα τον κρεμμασανε,αλλα την να τον κανω ας προσεχε και να μη ξεχναει " λαγος την φτερη ετριβε .κακο, του κεφαλιου του."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.