Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις Θ. Τζάκρη στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας



Σε τρεις μήνες θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων σήμερα Κυριακή 23-12-2018 τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας. 
Η βουλευτής, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Αλέξανδρο Βουρδισλή, τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Γ. Κακουλίδη, την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Παγώνα Ντιούδη, περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και αντάλλαξε ευχές για καλές γιορτές και ταχεία ανάρρωση με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης η κ. Τζάκρη ευχήθηκε στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου και στους γονείς τους και μοίρασε δώρα.  

Η κ. Τζάκρη ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ότι αφορά την προμήθεια του αξονικού τομογράφου. Πιο συγκεκριμένα ενημερώθηκε ότι στις 8 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΥΔΗΣ και οι προσφορές πρόκειται να ανοιχτούν στις 15 Ιανουαρίου 2019. Μετά το άνοιγμα των προσφορών, υπολογίζεται ότι ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών σε ένα τρίμηνο.
Η βουλευτής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Νοσοκομείο  Γιαννιτσών είδε ακόμη τη νέα ανακαινισμένη Βραχεία Μονάδα Ογκολογικού (ημερήσιας νοσηλείας) για τους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, τον Κεντρικό Υπέρηχο και το μόνιτορ της στεφανιαίας μονάδας της Καρδιολογικής Κλινικής, δωρεά του κ. Ελευθέριου Καμτσίκη, ενώ ενημερώθηκε από τον διευθυντή της Παθολογικής  Κλινικής κ. Κακουλίδη ότι μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα αρχίσει την λειτουργία του ο Θάλαμος Αυξημένης Φροντίδας της Παθολογικής Κλινικής που θα  παρέχει αυξημένη παρακολούθηση και φροντίδα για τους βαριά  πάσχοντες ασθενείς. 
Η κ. Τζάκρη, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Αλ. Βουρδισλή, επισκέφτηκε στη συνέχεια το Νοσοκομείο της Έδεσσας όπου περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα και αντάλλαξε  ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ταχεία  ανάρρωση με τους ασθενείς, τους συνοδούς τους και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 
Η βουλευτής επισκέφτηκε επίσης την πλήρως λειτουργούσα υπό άριστες  συνθήκες μονάδα Τεχνητού Νεφρού, καθώς και τον χώρο στον οποίο λειτουργεί ο προσφάτως αποκτηθείς  αξονικός  τομογράφος. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Γιατί δεν ήρθε μια βόλτα και απο το Κ.Υ Αριδαίας να δει πως είναι ,που εδώ και 4 μέρες έχει τελειώσει το πετρέλαιο και η κατάσταση είναι τραγική και για τους εργαζόμενους και για όσους πηγαίνουν εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ;

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ΟΓΚΟΣ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέλα ψυχοπονιαρηδες οι βουλευτές του νόμου, πάρε τον έναν κωλοχτυπα τον άλλο. Εσύ σα να γλύφεις λιγο κάπου.

      Διαγραφή
  4. Αλέξανδρε την βρήκες τη δουλειά μόνιμος πολιτικός φίλος της Θεοδώρας



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.