Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μόνος στην κορυφή ο ΦΟ Αριδαίας, 83-75 τους Ίκαρους Γιαννιτσών! (βίντεο)


Τη δωδέκατη νίκη του σε 13 αγώνες στην κανονική περίοδο της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ κατέκτησε ο ΦΟ Αριδαίας, επικρατώντας των Ίκαρων Γιαννιτσών με 83-75 στο ΔΑΚ Άριδαίας και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος και το ρεπό της Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη κάθε μία για τους δικούς της λόγους, οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην τετράδα των play off.

Πολύ επιθετικά μπήκαν και οι δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 26-23 για την ομάδα του ΦΟΑ. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά παραγωγικές στην επίθεση και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 47-44 για τους γηπεδούχους.

Το ντέρμπι και η αγωνία συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στη λήξη του με 62-63. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έδειξαν να διατηρούν τη ψυχραιμία τους στα κρίσιμα σημεία και παρά την πολύ καλή προσπάθεια των Ίκαρων κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 83-75.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς νικητών ήταν ο Αβραμίδης (16π./4 τριπ.) ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Τοπαλίδης (15π.) και Μακρόπουλος (15π.). Από την ομάδα των Γιαννιτσών πρώτος σκόρερ ήταν ο Υφαντίδης (20π.), ενώ σε καλή μέρα ήταν και ο Μπογδάνης (15π.).
Με αρκετά λάθη η διαιτησία των Ντόγκα και Χατζηκώστα.

Την επόμενη αγωνιστική (26/1) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στην ΑΓΕΠ, ενώ οι Ίκαροι Γιαννιτσών υποδέχονται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-44, 62-63, 83-75
Διαιτητές: Ντόγκας - Χατζηκώστας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 11(2), Τοπαλίδης 15, Μπάτσος, Μπεγλόπουλος 10(1), Παπαβραάμ 7(1), Αβραμίδης 16(4), Κληντσάρης 5, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 4, Ζέρζης.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης): Μαλλιάρης 7(1), Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 8, Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης 5(1), Στόγιος, Μπογδάνης 15, Καρυπίδης, Υφαντίδης 20(3), Βασιλειάδης 8, Βουζίνας 12(2).

foaikar
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.