Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο «Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» (βίντεο)



Στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας την Πέμπτη το πρωί πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο «Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», με αποκλειστικό στόχο την Εκπαίδευση μαθητών/τριων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ώστε να υπάρξει ένα δίκτυο μαθητών/τριων- διασωστών στις σχολικές μονάδες και δη στις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Αλμωπίας, προσδοκώντας μελλοντικά να υπάρξει ένα μεγαλύτερο δίκτυο ενήλικων- διασωστών.


Το σεμινάριο διοργάνωσαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚπαίδευσης Αριδαίας με την υποστήριξη του Οργανισμού KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και την αρωγή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Νομού Πέλλας και Ημαθίας,  

Στη δράση συμμετείχαν 120 μαθητές/τριες των Γυμνασίων Εξαπλατάνου, Προμάχων, Φούστανης, Πολυκάρπης και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.