Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Χαλκηδόνος


Κατόπιν του νέου κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Κεν. Μακεδονίας και σύμφωνα με το σημερινό δελτίο πρόγνωσης των καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ., καθώς και για λόγους πρόληψης και ασφάλειας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.
Σημειώνεται, πως η ίδια απόφαση ισχύει και για τους Δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χαλκηδόνος.
Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, αφού εκτιμηθούν η κατάσταση των Σχολικών Μονάδων και οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Τέλος, ο Δήμος Χαλκηδόνος συστήνει στους Δημότες (πεζούς και οδηγούς) να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για λόγους ασφαλείας. Το προσωπικό του Δήμου, μαζί με μηχανήματα ιδιωτών, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των φαινομένων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.