Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβάλλεται η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου


Την αναβολή της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. «Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είπε προ ολίγου ο κ. Καμμένος σε δημοσιογράφους. Ερωτηθείς αν αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τη συνεδρίαση της ΚΟ, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «όλα είναι συναρτώμενα». 
 Την ίδια, ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και το δούλεμα πάει σύννεφο, λες και μέχρι τώρα δεν τηλεφωνήθηκαν, δεν τα είπαν, δεν τα μαγείρεψαν όπως τους ταιριάζει, πάντα σε βάρος του ελληνικού λαού, τον οποίο έχουν γραμμένο στα παπούτσια τους και τον υπολογίζουν μόνο στους ψήφους. Μην τους ακούτε φίλοι, όλα αυτά έχουν την ίδια μούρη και όταν είναι για τη μάσα τους πάντα τα βρίσκουν. Μόνο εμείς θα υποφέρουμε εξ αιτίας τους, όχι όταν δεν τα βρίσκουν στη διακυβέρνηση της Χώρας αλλά στο μοίρασμα της μαρμίτας και της λαμογιάς. Αυτή είναι η δημοκρατία μας,πάντα προς όφελος αυτών που τους στέλνουμε στη Βουλή να μας περιποιούνται δεόντως Είναι να λυπάται κανένας με αυτή τη κατάντια ΜΑΣ! Για τα παιδιά μας τις οικογένειες, την παιδεία, την υγεία, την εργασία των νέων που φεύγουν έξω, το ανέβασμα στην οικονομία μας κλπ κανένας δεν μιλάει λες και αυτά είναι ψιλά γράμματα και δεν τα χρειάζεται ο έλληνας. Δεν βαριέστε όμως, και του χρόνου και μετά από 10 χρόνια πάλι έτσι θα είμαστε και τα ίδια θα λέμε Γιατί μυαλό ποτέ δεν θα βάλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.