Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσό μετάλλιο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για τον Σταύρο Μουρατίδη από τον «ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ»



Χρυσό μετάλλιο στον 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στο «Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, απέσπασε ο αθλητής του «ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ», με έδρα την Πέλλα του δήμου Πέλλας,  Σταύρος Μουρατίδης.
Το χρυσό μετάλλιο ο Σταύρος Μουρατίδης το κέρδισε στην κατηγορία «- 49 κιλά παίδων» και μάλιστα με σκληρό ανταγωνισμό, καθώς στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1070 αθλητές από 100 συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!
Πανευτυχής και περήφανος ο προπονητής του Γιώργος Κουκουσέλης, δηλώνει ότι «το 2019 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογό μας. Συγχαρητήρια στον Σταύρο Μουρατίδη για το χρυσό μετάλλιο που πήρε και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ανάδειξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο Σταύρε και πρωταθλητής Ευρώπης.
    Ένας φίλος από τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.