Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του


Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του.

«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς και σημείωσε: «Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ήταν λάθος του Αλέξη τσίπρα που δεν άλλαξε κυβερνητικό εταίρο.


«Η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια. Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝΕΛ και η ΝΔ που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης», πρόσθεσε επίσης ο επικεφαλής της Κίνησης Πράττω.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 είπε ότι «σε ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ αρέσει ο τρόπος που λύθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά δεν τους αρέσει ο υπουργός». «Τιμή μου που μου εμπιστεύτηκαν το πρώτο κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών", είπε, μεταξύ άλλων κάνοντας απολογισμό της προσπάθειας που έγινε για να φτάσουν, ο Έλληνας και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στην υπογραφή της.

Πηγή: protothema.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Δεν μας παρατάτε όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλσόν προσέξτε κωλοτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρτε το χαμπάρι οι έξαλλοι του μίσους και του διχασμού, το Εθνικό θέμα θα λυθεί άμεσα και θα είναι μέρα μεσημέρι..
    Η μόνη πατριωτική στάση.. Και εσείς θα ξαναμπείτε για πάντα στα αραχνιασμένα υπόγεια που σας έχει τάξει η ιστορία... κάποιοι από σας θα χάσουν ΚΥΠατζίδικο μεροκάματο αλλά τι να κάνουμε... αναδουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κομμουνιστή του γνωστού γραφείου, την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς. Ξανά στο 3% θα σας στείλουμε.

      Διαγραφή
    2. μην νομιζεις οτι τους ενδιαφερει αν ειναι 3 ή 4 κ.λ.π
      η δουλεια του σορος να γινει και ασε τους απλους ψηφοφορους του συριζα να νομιζουν οτι λυσνουν το σκοπιανο

      Διαγραφή
  5. Υπεύθυνος Για την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και ταυτόχρονα στη Μέρκελ είναι μόνο ο καμμένος. Ή αριστερά από το 1944 την είχε παραδώσει στο Τίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ντροπή, μας πούλησαν και τώρα αυτός ο περίεργος τύπος ο κοτζιάς, έρχεται να μας πει ότι του φταίει ο καμμένος. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μετά από εκείνα που ακούστηκαν για χρηματισμούς από σώρο. Και το κακό είναι ότι υπάρχουν Έλληνες που τους πιστεύουν. Καλά να παθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέει ο Κοτζιάς φίλε 1:22μ.μ. Τώρα αν εσύ επιλεκτικά εθελοτυφλείς πρόβλημα σου. Πριν πολλά έτη την παρέδωσαν νετα σκέτα Μακεδονία και έτσι την αναγνώριζαν άπαντες, όπως και με το έγκλημα της Κύπρου, την παρέδωσαν στους σκατοτουρκους οι ελληναραδες.

      Διαγραφή
    2. Σε βολεύει η αυθαίρετη άποψη αυτή. Ποιος αναγνώρισε Πότε και με ποια συνθήκη όνομα γλώσσα κσι εθνότητα.. για λέγε μόνο το εαμ Και το κκε τα έκαναν αυτά έως Τις Πρέσπες.

      Διαγραφή
  7. Φίλε των 551. Μην απατάσαι. Κανένας δεν την παρέδωσε με αυτό το όνομα. Ακόμα και το ΠΓΔΜ είναι αυθαίρετο. Απλώς έτσι βόλευε τότε για να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες. Το άκουσα από γερουσιαστή των ΗΠΑ. Τώρα αν αναγνώρισαν το κρατίδιο 148 χώρες αυτό δεν λέει τίποτα. Γιατί θέλουν τη δική μας επικύρωση. Επίσης αν το αναγνωρίσουν με αυτό το όνομα ,χωρίς εμάς, άνετα εμείς μπορούμε να προσβάλλουμε την αυθαιρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους ενδιαφέρει πως θα τους ονομάσουμε εμείς αλλά μόνο να επιτρέψουμε την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ.Δεν ξέρω πόσο ακόμη θα μπορούμε να την αποτρέψουμε.Η αδιαλλαξία μας και η πατριδοκαπηλία ορισμένων οδήγησε όλο τον κοσμο να τους αναγνωρίσει ως σκέτο Μακεδονία.

      Διαγραφή
  8. Μεγάλος καημός Στην αριστερά να βάλουν με κάθε κόστος τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς μπορούμε να το αποτρέψουμε που φωνάξαμε τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς να εξορύξουν τον φυσικό μας πλούτο , όπως και τους Ευρωπαίους να μας δανείζουν να βγάλουμε τον μήνα.Τι είναι η εξωτερική πολιτική;Μεγαλοστομίες που γράφουμε ανεύθυνα στα bloggs για να νοιώθουμε σημαντικοί;

      Διαγραφή
  9. Ρε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμείς τι κερδίζουμε από τη συμφωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.