Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη στο Δήμο Σκύδρας


Λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται στην περιοχή μας, τα σχολεία του Δήμου Σκύδρας ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019. 

Γραφείο τύπου Δήμου Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μεγάλη ξεφτίλα και ο δήμος Σκύδρας. Από ποιους πιέστηκε για να μην ανοίξει τα ΣΧΟΛΕΊΑ? Μήπως από τούς άλλους δημάρχους για να καλύψει την ανικανότητα τους? Κατερίνα νόμιζα ότι είσαι μπροστά και νομίζω ότιέκανες το κουμάντο σου για να ανοίξεις τα σχολεία. Απλά αναρωτιέμαι γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά έκανε η δήμαρχος το δικό μας σχολείο ανάβει από την Παρασκευή τον λέβητα και η θερμοκρασία έφτασε στους 14 βαθμούς εσυ στέλνεις έτσι τα παιδιά σου σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς ο 2:39 ακουτε τί λέτε;;; Δηλαδη όλοι οι γυρω δήμοι και δήμαρχοι είναι ηλιθιοι που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τους;;; Μην μου πείτε την βλακεία που λέτε όλοι εσείς του χαμηλού επιπέδου σας ότι πώς πάνε σχολείο τα παιδιά των σκανδιναβικων χωρων και της κεντρικής Ευρώπης. Εδώ είναι Ελλαδα με διαφορετικό κλίμα. Εάν δεν έχετε παιδιά δεν δικαιούμαστε να μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέγα για ποιο λόγο δεν ανοίγουν τα σχολεία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να ρωτάς εσύ ρε έξυπνε . όλοι κότες ανώνυμα γράφετε και κάνετε τους έξυπνους .γράψτε το ονοματάκι σας να σας απαντήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να μας απαντήσεις;;; Δεν έχουμε καμία απορια. Καλώς έκανε και τα έκλεισε για μια μέρα. Τα μικρά παιδάκια θα περνούσαν δύσκολα. Καλώς προνόησε. Δεν θα πεσει έξω το εκπαιδευτικό συστημα της Ελλάδος για μια μέρα.

      Διαγραφή
  6. Και εσύ πετεινε ανώνυμα γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κάποιο παιδί στο σχολείο έπεφτε από την παγωνιά και χτυπούσε τότε όλοι θα τρώγατε τον δήμαρχο που άνοιξε τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που κοιμόντουσαν όρθιοι. Καλώς έκανε που έκλεισε και θα ξανακλείσει τα σχολεία αν χρειαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι κατι που με ξεπερναει σαν ανθρωπο, ολοι εσεις οι γονεις που επειδη δεν πηγαν μια μερσ στο σχολειο τα παιδια σας, εχετε ξεσηκωθει τοπο πολυ! Τι εγινε, σγανακτησατε τοσο πολυ στις διακοπες που θελετε να τα διωξετε σπο το σπιτι, η με μια μερα θα χασουνε τις γνωσεις της χρονιάς?? Αντε να σοβαρευτουμε λιγακι και να ασχοληθουμε με αυτα που πρεπει λεω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.