Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εργατικό Κέντρο Πέλλας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα απαράδεκτα κρούσματα απρόκλητης και τρομοκρατικής βίας


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ΠΕΛΛΑΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για τα απαράδεκτα κρούσματα απρόκλητης και τρομοκρατικής βίας που τις τελευτές μέρες έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας

Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτού κ. Τζάκρη, στα γραφεία του βουλευτή κ. Σηφάκη στην Αριδαία κατά των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και εικονοληπτών εν ώρα εργασίας τους στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Η βία δεν στρέφεται ενάντια στα πρόσωπα , αλλά κατά της Δημοκρατίας.

Δημοκρατια είναι αυτή που διασφαλίζει στην κοινωνία των πολιτών την ελεύθερη έκφραση, την άσκηση κριτικής, την διαφάνεια, την δικαιοσύνη. Κάθε προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης είναι αδιαμφισβήτητη προσπάθεια κατάλυσης της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Όποια ιδεολογική διαφορά ή πολιτική διαφωνία δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για διάπραξη έκνομων ενεργειών. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές σε μια δημοκρατική κοινωνία. Τέτοιες τακτικές που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και τη φίμωση θα μας βρουν απέναντί τους με τελικό και αμετακίνητο στόχο την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, οφείλουν να προασπίσουν τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποφύγουν κραυγές, εθνικιστικές υστερίες και διχαστικές πρακτικές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Για την απρόκλητη επιθεση με δακρυγόνα των ΜΑΤ στους ελληνες πατριώτες μούγκα σύντροφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρείς πατριώτες αυτούς που προσπαθούσαν να ανέβουν τις σκάλες για να μπουν στην βουλή και λίγα τους κάναν.

      Διαγραφή
  2. Βρε τυφλέ τα δακρυγόνα που τα πέταξαν; Δεν σου έμεινε ίχνος λογικής;Ο φανατισμός σε τύφλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.