Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας


Με αφορμή τις προγνώσεις για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών το επόμενο διήμερο, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά συγκαλεί αύριο (03/01) στο γραφείο της στο Διοικητήριο, υπηρεσιακή σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό και την αμεσότητα των παρεμβάσεων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να είναι σε επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και τυχόν χιονοπτώσεων. Άλλωστε, η καλή συνεργασία και η μεθοδικότητα των ενεργειών τονίστηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που έλαβε χώρα περί τα τέλη του 2018.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεώτερα ενημερωτικά δελτία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Χαχαχαχα....τις συσκέψεις σε όλα τα σοβαρά κράτη τις κάνουν πριν έρθουν τα φαινόμενα.Να μην ξεβολευτείτε από τα γιορτινά τραπέζια όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης η Κυρία Αηδονά. Για την εξυπηρέτηση όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΟΛΑ
    ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.