Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή του 20χρονου φοιτητή από τις Αμπελειές



Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή του 20χρονου φοιτητή από τις Αμπελειές του δήμου Πέλλας, ο οποίος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή του Βόλου, όπου σπούδαζε με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Ο φοιτητής της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε στα αποδυτήρια των χειμερινών κολυμβητών του «Νηρέα», στις Πλάκες της Μαγνησίας.

Ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από χειμερινό κολυμβητή. Σε κατάσταση σοκ ο άνθρωπος που βρήκε το πτώμα του παιδιού κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Αμέσως ενημερώθηκε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στις Πλάκες διαπίστωσε πως το παιδί δεν ανέπνεε. Κρεμάστηκε φτιάχνοντας αυτοσχέδιο βρόχο με ένα λουρί για σκύλο και δέθηκε από ένα ξύλο της κατασκευής που στηρίζει το στέκι των χειμερινών κολυμβητών. Μόλις έδεσε το λουρί στο λαιμό του «βούτηξε» στο κενό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διάταξε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασαν στον Βόλο οι γονείς του για την αναγνώριση.

Το μεσημέρι αναμένεται η μεταφορά της σωρού του φοιτητή στις Αμπελειές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.