Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές/τριες του 2ου ΓΕΛ στους δρόμους των Γιαννιτσών για να συλλέξουν απόψεις για τις Ευρωεκλογές (φωτο)


Στους κεντρικούς δρόμους των Γιαννιτσών με στόχο να συλλέξουν τις απόψεις των συμπολιτών μας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ξεχύθηκαν χθες Τρίτη 26/2/2019, 30 μαθητές/τριές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών «Άννα Κομνηνή».

«Πετύχαμε το στόχο μας συλλέγοντας 278 απαντήσεις!!!

Μας πήρε αρκετό καιρό για να οργανώσουμε τη δράση αυτή στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιούμε Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», σημειώνουν οι καθηγητές Γιώργος Γρηγοριάδης και Μαρία Δημουλά στην προσωπική τους σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτουν: « Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα logo, να φτιάξουμε τα μπλουζάκια (ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο που ανέλαβε τη χορηγία), να συντάξουμε ένα ερωτηματολόγιο, να βρούμε 30 εθελοντές μαθητές/τριες και φυσικά να βρούμε συμπολίτες μας πρόθυμους να απαντήσουν, γεγονός που αποδείχτηκε μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία....Όσοι τελικά απάντησαν, αμείφθηκαν με ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "Αυτή τη φορά ψηφίζω"».












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.