Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συνελήφθη 41χρονος από τα Σκόπια να μεταφέρει παράνομα 7 αλλοδαπούς με επικαθήμενο φορτηγό (φωτο)



Συνελήφθη χθες (24 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στην ΕΟ Θεσ/νίκης - Έδεσσας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, 41χρονος από τα Σκόπια, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το φορτηγό να κινείται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ο 41χρονος οδηγός του φορτηγού να έχει επιβιβάσει σε έμφορτο επικαθήμενο, συνολικά 7 αλλοδαπούς από Συρία και Ιράκ, εκ των οποίων οι 4 ανήλικοι, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα.

Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μακεδόνας μακεδονικής εθνικότητας απο το κράτος που λέγεται βορεια. Μακεδονία σύμφωνα με τη συμφωνία της λίμνης Η του Σόρρος. Μας ήλθε με μουσαφιραιους καλως τα δεχθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φορτηγατζής προσπαθούσε να βγάλει τους αλλοδαπούς από τη χώρα, όχι να τους βάλει. (για να καταλαβαίνουμε τι εννοούν αυτά που διαβάζουμε, γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά). Και όσον αφορά το πως ονομάζουμε τους γείτονες: Η συμφωνία των Πρεσπών, προβλέπει ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ονομάζουν τους γείτονες όπως γουστάρουν (κανείς δε μας εμποδίζει να τους αποκαλούμε μεταξύ μας σκοπιανούς, γυφτοβούλγαρους κ.ο.κ.) Το ίδιο βέβαια ισχύει και για αυτούς. Π.χ. μπορούν να μας αποκαλούν συλλήβδην όλους τους Έλληνες Αθηναίους, είτε είμαστε Μακεδόνες είτε Πόντιοι, είτε Θρακιώτες είτε π.χ. Βούλγαρους (όπως άλλωστε αρκετοί Αθηναίοι αποκαλούν ανεξαιρέτως όλους τους οπαδούς των ομάδων της Θεσσαλονίκης).

      Διαγραφή
    2. Προς 4.22 Η δημοσίευση αναφέρει '' με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.΄΄ Εσύ κατάλαβες. ΄'Μας ήλθε με μουσαφιραιους καλως τα δεχθήκαμε "Διαπιστώνω ότι τα ελληνικά δεν τα γνωρίζεις καλά!!Είσαι Ελληνας;

      Διαγραφή
    3. Πλήρης ευθυγράμμιση με αντιφα Κ Σόρρος κέρδισες διορισμό σε σε ΜΚΟ Αντε Κ υπουργός

      Διαγραφή
    4. Μάθετε επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ορισμένοι εχουν προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας!!!Το παράδοξο είναι ότι αισθάνονται πολύ πατριώτες , χωρίς να γνωρίζουν καλά την γλώσσα!!!

      Διαγραφή
  2. N.a. ελεγχθεί πάραυτα ο συντάκτης της ανακοινωσης ακούς εκεί να αναφέρεται ο συλληφθείς ως απο τα Σκόπια και όχι ως εθνικότητας Μακεδόνας της βόρειας Μακεδονίας. Που είναι οι αλληλέγγυοι ο ρουβίκωνας οι έστω ο κυρίτσης βρε παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν είχε κάποιος μυαλό θα έμενε ελλάδα με τους τσομπανους που ξέμειναν εδώ? οι κομωτριες και οι κτηνοτροφοι θα μας κανουν σε λίγο κουμάντο..Ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προλαβαίνεις ουγκανε τα Σκόπια δυο τσιγάρα δρόμο είναι τα αδέλφια σου σε περιμένουν .

      Διαγραφή
    2. Έχεις πρόβλημα με τους κτηνοτρόφους τους θεωρείς κατώτερους από τον εαυτό σου εξυπνάκια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.