Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας: Συμπαραστεκόμαστε στα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων στο ΝΠΔΔ ΕΥΖΗΝ


Η Κοινωνία σε Κίνηση εκφράζει την ανησυχία της για τις καταγγελίες των εργαζομένων στο ΝΠΔΔ ΕΥΖΗΝ με σχέση εργασίας δημοσίου δίκαιου και αφουγκράζεται τα δίκαια αιτήματα τους.
Συμπαραστεκόμαστε στα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων και καλούμε την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή και την τήρηση της Ειδικής Συλλογικής Συμβάσης Εργασίας, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ από τις 31/12/2018 και όριζει ότι "η εβδομαδιαία απασχόληση των εργαζομένων ως μάγειρες μαζικής εστίασης και καθαρίστριες ορίζεται σε 32 ώρες αντί 40 ωρών". 
Ήδη οι εργαζόμενοι έχουν κινηθεί νομικά με εξώδικη διαμαρτυρία ενώ η ενδεχόμενη συνέχιση της στάσης της σημερινής Δημοτικής Αρχής, θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του ΝΠΔΔ ΕΥ ΖΗΝ. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας-Βεγορίτιδας, Γιάννης Τσεπκεντζής, δήλωσε σχετικά: "Οι εργαζόμενοι του Δήμου και των οργανισμών του, αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο της πόλης, προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες και δικαίως απαιτούν την εφαρμογή του νόμου. Η βελτίωση της ζωής των πολιτών δεν θα επιτευχθεί με αυταρχικές πρακτικές. Η επόμενη Δημοτική Αρχή θα εκπληρώνει πλήρως τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους, ώστε αυτοί απερίσπαστοι,  να αφοσιωθούν στο έργο τους."

Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Γιάννη συμφωνώ απόλυτα με τα όσα αναφέρεις, περιμένω σύντομα να καταγγείλετε και τα όσα συμβαίνουν σε όλες τις δομές του δήμου και όχι επιλεκτικά, γιατί εσύ γνωρίζεις . Τα παραπάνω με σεβασμό στο πρόσωπο σου, περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε εμείς οι δημοτικοί πλέον υπάλληλοι των Καταρρακτων τη συμπαράσταση σας κύριε μελλοντικε Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο αγκαλιάζεσαι με το ΣΥΡΙΖΑ Δήμαρχος δεν γίνεσαι με τίποτα. Περιμένουμε να δηλώσεις ότι δεν καθοδηγήσε από κανένα κόμμα και δεν θέλεις τη στήριξη κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.43 μόνο του Βυζοβιτη κάνα εγγονό δεν έχει βάλει εσύ ακόμη εκεί έχεις μείνει
      .

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ.....................

      Διαγραφή
    3. φιλαράκι γιατί η παράταξη πρέπει να καθοδηγείται από κάπου; Στην αρχή είπατε οτι καθοδηγείται από την παρέα του καζανιού, μετά από το γραφείο της τζάκρη, μετά από σκληρό πυρήνα του συριζα, ύστερα από αυτονομιστές, τελευταία από κάποιον αποτυχημένο επικοινωνιολόγο. Δηλαδή η παράταξη δεν έχει προσωπικότητες που να μπορούν να σταθούν μόνοι και να δημιουργήσουν την αλλαγή στην πόλη πρέπει από κάπου να καθοδηγούνται από κάπου;

      Διαγραφή
    4. .........προσωπικότητες..............

      Διαγραφή
  4. Ο δήμαρχος εξ ίδιων κρίνει τα αλλότρια διότι αυτός χωρίς την καθοδήγηση του δασκάλου και της ΝΔ τωρα θα έβγαζε ακτίνες. Επισης θεωρεί οτι στη πόλη ολα ειναι καθοδηγουμενσ κσι οτι η Έδεσσα δεν έχει αξιους πολίτες να στελεχώσουν μια υπηρεσία όπως αυτή του συνηγόρου του πολίτη επομένως που να βρει η πόλη άξιους πολίτες να στελεχώσουν μια δημοτικη παράταξη. Αληθεια βρήκε άξιο πολίτη για την θέση του γεν. Γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιοσ ειναι προσωπικοτητα ο τσεπκεντζησ ο δημητριαδησ βγαζετε πολυ γελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δεύτερος που ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μονοψήφιο ποσοστό τη στιγμή που ο Σύριζα ήταν πανελλαδικά στα πάνω του.
      Τώρα που πήρε την κάτω βόλτα, βρήκαν τον Γιαννάκη για βιτρίνα και τον βάλανε μπροστά ώστε Χάσουν κερδίσουν αυτοί, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, θα θεωρούνται ωφελημένοι

      Διαγραφή
  6. 6.55 Οχι ειναι ο γιαννου και η μαρουλα. Βγαζεις πολυ αμορφωσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:21 Εσύ μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά να κρίνεις ανθρώπους που τους εκλέγει ο λαός επι 5 θητείες.Τυχαίο; δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.