Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας προχώρησε στην πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη, σύμφωνα με την  από 21-1-2019 απόφασή του στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Προσλαμβάνουμε τον κο Καλαϊτζίδη Αθανάσιο του Θεοφίλου, απόφοιτο Τ.Ε.Ι. Σερρών – Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών –Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σαν Ειδικό Συνεργάτη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 213 του Ν. 4555/2018. 

Στον παραπάνω ανατίθεται:

1. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωση για τεχνικά θέματα που σχετίζονται με τη µελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του ∆ήµου, µε στόχο την έγκαιρη, οικονοµική και άριστη από επιστηµονικής απόψεως πραγµατοποίησής τους.
2. Συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες για θέματα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητάς του.

Από την απόφαση αυτή θα προκληθεί δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου έτους 2019: στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 16.053,60 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 4.100,79 €. Ανάλογες πιστώσεις θα προβλεφθούν και για τα επόμενα έτη.
Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο τελευταίος!! δεν έχει πλέον κάτι για να τάξη ο Μπινος για να βρει υποψήφιους αντε να γελάσει κ κανενα παιδάκι ακόμη με κανένα δημηνο στα λουτρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗΝΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο μηνες πριν τις εκλογές;δεσμεύσεις τον επόμενο;πας Κάλα;άντε μη βρισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λεφτα της τσεπης του διαχειριυζεται.?.?.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.