Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κραυγή αγωνίας" από τους γονείς της φοιτήτριας - Αντ. Ξυλουργίδης: «Αυτή η μάνα ζητά απαντήσεις…»


Ο δικηγόρος της μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που χθες απασχόλησε το πανελλήνιο καθώς απειλούσε να πέσει από την ταράτσα του τετραώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται η Εισαγγελία Γιαννιτσών, Αντώνης Ξυλουργίδης, μίλησε χθες σε πολλά Μ.Μ.Ε. για την καθυστέρηση της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Η οικογένεια κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ενώ για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος ενός ατόμου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ τέσσερα άτομα βρίσκονται στο "κάδρο" των υπόπτων αλλά δεν έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης σχετικά με την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης, "ο παράγοντας της αδικίας επενεργεί αποσυνθετικά στο αίσθημα δικαίου και αυτή η μάνα ζητά απαντήσεις. Έχουμε δώσει επανειλημμένα σε δύο υπομνήματα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα ονόματα και γι' αυτόν τον λόγο ζητήσαμε με αίτημά μας στην κ. εισαγγελέα κατ' αντιπαράσταση εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων και επίσης διενέργεια αναπαράστασης. Αυτό δεν το κάναμε τυχαία γιατί εντοπίσαμε αντιφάσεις ικανές να ανατρέψουν την αρχική εκτίμηση για την υπόθεση αυτή".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΝΑ ΚΑΙ Ή ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα στο βωμό για μια θέση ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν αφηνετε τις κακιες; Τη δουλεια του εκανε το παιδι.Και κυριος ειναι και σοβαρος και τιμιος.Αλλοι ζουν παρασιτικα και με λαμογιες και σας πειραζει το παλικαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με το να καταντάς μαϊντανός στα παράθυρα της Τατιάνας, της Ζήνας και της Μελέτη κάθε άλλο παρά σοβαρότητα δείχνει. Αν χρειάζεται ένας δικηγόρος την προβολή για να κερδίσει κάποια υπόθεση τότε μάλλον κάτι δεν κάνει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δουλειά είναι αυτή που κάνει βρε αδερφέ;αυτός εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο στον βωμό της δημοσιότητας και του χρήματος .όπου γάμος και χαρά η Βασιλω πρώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μέχρι πέρυσι ο εν λόγω Δικηγόρος διατυμπάνιζε ότι το χωριό του πεθαίνει γιατί κάποια μεγάλα συμφέροντα μολύνουν το περιβάλλον. Ξαφνικά ξέχασε τους συνδημότες του κοινώς "Μεγάλωσε η δουλεία του" και από τα αλώνια μπήκε στα σαλόνια των μεγάλων και καλά "πιασάρικων" θεμάτων πανελλήνιας εμβέλειας και άρχισε να αυτοπροβάλεται για προσωπικό όφελος. Νόμιζε θα γίνει ο νέος Ανδρουλάκης αλλά τελικά Ραχήλ λεει το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.