Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα Διοίκηση για την Αλμωπία


Το 2019 βρίσκει τον Δήμο Αλμωπίας σχεδόν εγκαταλελειμμένο, με την αδιαφορία, την ανεπάρκεια και την σωρεία λαθών να συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Η Δημοτική Αρχή «κάνει νερά», εμφανίζοντας σημάδια διάσπασης και αποστασίες εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, καθώς μοιάζει αδύναμη να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια την θητεία της. Ο Δήμος λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο εδώ και καιρό με μόνη εξαίρεση τα έκτακτα και αναγκαστικά έργα που τα «διαφημίζουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μερικά από τα «άλυτα» και «περίπλοκα» ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας είναι η καθαριότητα. Το πρόβλημα της καθαριότητας θα μπορούσε να είχε λυθεί αρκετό καιρό πριν με την αγορά νέων απορριμματοφόρων και με την επισκευή των παλαιών και όχι με την ενοικίαση νέων, καθώς το κόστος είναι δυσανάλογο.

Γιώργος Τσιώνης
Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να συμβάλλει στην σύνδεση του οδικού δικτύου Αριδαίας – Λουτρών καθώς και Αριδαίας – Καιμακτσαλάν. Είναι έργα που θα επιφέρουν κέρδη στην περιοχή μας. Το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία εισοδήματος για τους νέους μας , καθώς και κερδοφόρες επενδύσεις για τον τόπο μας.
Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι μας ουσιαστικό και ενεργό ρόλο σε ότι αφορά τον τόπο μας. Οφείλουμε να θέσουμε στόχους και να δεσμευτούμε απέναντι στους συνδημότες μας πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν. 
Η Αλμωπία πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής και όχι ο κομπάρσος. Προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψει η αισιοδοξία ότι μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο. Αξίζουμε μία νέα διοίκηση που θα έχει όραμα, νέες ιδέες και να αποτελείται από φρέσκα πρόσωπα. Οι νέοι και οι νέες του τόπου μας καλούνται να δράσουν. 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Γιωργο ευχαριστω πολυ, ευχομαι το ιδιο και για εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα λόγια χτίζω ανωγεια και κατωγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωστε μου την ευκαιρια να κανω τα λογια μου πραξη... Τσιωνης Γιωργος

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου βαρεθήκαμε να δίνουμε ευκαιρίες και αυτοί που είναι τώρα τα ίδια έλεγαν τα λες ωραία μπορεί να τα πιστεύεις να θέλεις να τα υλοποίησης αλλά δυστυχώς εδώ είναι Ελλάδα ή πας με το σύστημα όπως όλοι ως τώρα η σε καταπίνει το σύστημα και χάνεσαι

      Διαγραφή
  4. Μπίνος , καλύτερα αυτοματος πιλότος παρά ατζαμής πιλότος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα ηθελα απο εδω μεσα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον δημαρχο μας κυριο Μπινο για την δεσμευση του μισθου μου και του τεραστιου ποσου τον 495 € που ζουσαμε με αυτον πλουσιοπαροχα.θελω να του ζητησω συγνωμη εκ μερους ολων που δεν μας τα φερε η ζωη βολικα και δεν μπορεσαμε να τον πληρωσουμε.Τελος θελω να τον ευχαριστησω εκ μερους ολων που μας αφησε χωρις ουτε 1€ γιατι ετσι θα χασουμε μερικα κιλακια αφου δεν θα εχουμε ουτε για ψωμι για τα παιδια μας.Σου ευχομαι εις ανωτερα θα εισαι παντα ο δημαρχος της καρδιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.