Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» σημειώνει ο κ. Τσίπρας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑ@@ΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΞΑΡΓΥΡΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ;
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΙΠΙΑ ΧΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την φασιστική ερτ με αγάπη, άλλος ένας κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος αδέσμευτος μόνο στον ύπνο του.
    Σας περιμένουμε στις κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο φανατισμένοι μπορεί να είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τον ικανόνερο να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ εσείς θα τον χλευάζετε . Η κατάσταση σας αγγίζει τα όρια ενός διαταραγμένου ψυχισμού!!!

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε νηφάλιε που αδικήσαμε τον υποψήφιο του Σύριζα, όταν το μοναδικό του προσόν ήταν οι καλές υπηρεσίες που πρόσφερε σε μια γελοία,αριστεροφασίζουσα κυβέρνηση λαμογιομπουρδολόγων.

      Διαγραφή
    3. Επειδή ο αρρωστημένος φανατισμός σου δεν σε αφήνει πλέον να καταλαβαίνεις και τα πιο απλά πράγματα !!!
      Στο ξαναγράφω . ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ) ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ!!!Η λογική σου φίλε αντικαταστάθηκε από τον ψυχισμός σου.

      Διαγραφή
    4. και τι γυρεύει ρε φιλαράκι ο ικανότερος Ελληνας με το συριζα για δες δεξιά αριστερά τι έχετε εκεί μέσα και ξανά γράψε

      Διαγραφή
    5. Να προτείνει είπα όχι να είναι Συριζα........είδες που που δεν αντιλαμβάνεσαι!!!

      Διαγραφή
    6. άρα δεν έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!! μέχρι να βρείτε άστε εμάς να κράζουμε αυτούς που δεν είναι

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν σαινια δεν λέω ότι θα πάρει τις εκλογές αλλά ο αφρατομπεμπεκος την επόμενη τετραετία αφού θα έχει γίνει υπόβαθρο θα εξαφανιστεί όπως του πρεπεί δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.