Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ζεϊμπέκικο του Πολάκη (βίντεο)


Ο Παύλος Πολάκης χθες το βράδυ επέλεξε να διασκεδάσει στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης. Μάλιστα, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με εντυπωσιακές φιγούρες υπό τους ρυθμούς του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Ο υπουργός δημοσίευσε δύο βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook. Στο ένα βίντεο έγραψε τη λεζάντα "Έτσι για να κάσουν οι εχθροί μας".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Όλα καλά στην Ελλάδα. Ευκαιρία να το γιορτάσουμε. Αυτά είναι τα ρεζίλια, οι πατέρες του Έθνους που πονάνε για τα δύσκολα της Χώρας. ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δικαστικοί,οι ένστολοι και τώρα οι δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που ζητούν αναδρομικά από το 13 τα δώρα και τα επιδόματα αδείας πονάνε την χώρα;;;;;;Βρε όλοι την πάρτι σας κοιτάτε μόνο .Αγαπάτε την χώρα και πάντα σας φταίνε οι πολιτικοί και οι ξένοι!!!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α) ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ
    Β) ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΆΤΩ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ήθος αυτών που μας κυβερνούν σε μια εικόνα. Ξεκίνησαν αριστεροί και σε ένα μήνα μεταλλάχθηκαν σε ότι μπορεί να φανταστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ είναι ο πάτος πιο κάτω πρέπει να σκαψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ντράπηκε να χορεύει τη στιγμή που πριν λίγες ώρες 3 άνθρωποι κάηκαν στην Καλαμάτα! Αισχος τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΆΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.