Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών


Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών  θέλοντας να κατάθεση ελάχιστο φόρο τιμής στο αίμα και στους αγώνες των προγονών μας , για την απελευθέρωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ θεωρεί απρόσκλητους σε εκδηλώσεις του σωματείου μας  όλους τους πολιτικούς της χώρας μας που φέρουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της ιεράς γης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!! 

Φίλες και φίλοι

Ο άνθρωπος που ΑΝ ΗΘΕΛΕ οι ιστορικοί του μέλλοντος , θα τον μνημόνευαν με ολόχρυσα γράμματα , δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα .

Ο  άνθρωπος αυτός είναι σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας .  

(ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Τελικά τα ανέκδοτα δε βγήκαν τυχαία, τρείς επιστολές σε 3 ημέρες που η μια αναιρεί την άλλη.Φτάνει,αυτορεζιλεύεστε,δεν εκπροσωπείτε κανέναν,δε μπορείτε ούτε τον εαυτό σας να εκφράσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά αυτοί είπαν ότι τους θέλουμε ... αλλά εμείς τότε τους είπαμε ότι ... και ύστερα μας είπαν ... αλλά εμείς ... Ε, εντάξει κι εμείς δεν σας θέλουμε αφού δεν τους θέλετε. Να μάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ξεφτιλας μπορεί να είσαι ρε Φωτιάδη; Προσβαλλεις όλους τους Πόντιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ανεπιθύμητοι είστε όλοι εσείς που σπερνεται μίσος και Πατριδοκαπηλία .
    Αι συ@&#@ρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάνετε καθε ίχνος αξιοπιστίας και σοβαρότητας.....Κριμα για τον σύλλογο.... Η γελοίοτητα των υποκινουμενων εμπνευστων σχολίων στο μεγαλείο της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παλικάρια. Φτυστε τους κατάμουτρα. Αυτό τους πονάει. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα κρυφτούν στη λάσπη των Πρεσπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα το ξεχάσεις και εσύ Σαλιάρη.Στα μούτρα σου. Εμαθες και να φτύνεις , από το πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
  7. Εεε εκεί στα Γιαννιτσά ζαβοί είστε ρε ?? Έχετε αλλάξει την ανακοίνωση 3φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ ΈΧΕΤΕ ΓΊΝΕΙ ΡΕΖΊΛΙ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΌΛΑΣ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΈΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΉΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟ ΔΡΟΜΟ ΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.