Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντάρτικο Τζιτζικώστα στις Πρέσπες: «Στους δρόμους της περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια»


Σύγκρουση με την κυβέρνηση και στάση απείθειας για όσα προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, προανήγγειλε από τον  ΣΚΑΙ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Για μένα ήταν είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει» ανέφερε.

Στην ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το πώς θα αντιδράσει αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τον υποχρεώσουν να αλλάξει τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο, ο περιφερειάρχης απάντησε ότι «είναι γνωστό ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιες πιέσεις».

Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζ. Ζάεφ, έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές.

Τόνισε ότι αυτά έπρεπε να τα κοιτάξει η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Αυτός είναι πολιτικός με @ιδια. Να παίρνουν παράδειγμα και άλλοι. Ο λαός δεν πρόκειται να αναγνωρίσει στους καπηλους το δικαίωμα να λέγονται Μακεδονες. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας γελοίος πατριδοκαπηλος είναι και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ", ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΚΟΠΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
      ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ATHENA.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;
      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΠΙΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΟΤΙ 140 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΈΝΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΗΘΕΛΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΑΠΕΙΡΟΝ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΜΟΙ ΚΑΙ Ε.Ε ΤΟ ΕΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.......................

      Διαγραφή
  4. TZITZI KAI GIANNOY GIA GELIA KAI GIA KLAMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανθρωπος πρεπει να καλύψει την ανυπαρξία του ο εύκολος δρόμος πατριδοκαπηλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο φθινος ψευτης και υποκριτης μπορείς να γινεις ακόμη ρε τζιτζικοστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάγγεψαν οι απόγονοι των κομιτατζήδων και σχολιάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΌ ΠΛΗΡΏΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΧΟΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πληρώνεσαι και δεν αφήνεις σχόλιο για σχόλιο να πέσει κάτω;;

      Διαγραφή
  9. Τον Τζιτζικωστα και καθε δεξιό κι αριστερο να τους κρίνεται για το έργο τους κι όχι για τις εύκολες κορωνες που εκστομίζουν. Τόσα πάθαμε κι ακόμα μυαλό δε βάλαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μ@λ@κ@ς με πόσα άλφα μπορεί να γράφεται???? Τόσα όσα και το αξίωμά του! Αλλά περισσότερα άλφα παίρνει όποιος τον ξαναψηφίσει....Από έργο????μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερε κατάντια του Έλληνα κάποτε μαλώνουμε για τους αλβανούς αν τους δίνουμε η όχι την σημαία μετά για τους μετανάστες να τους βάλουμε στα σπίτια μας ή όχι τώρα για τους Σκοπιανούς που θυμήθηκαν ότι είναι Μακεδόνες ποτέ θα σκεφτούμε ότι όλοι μας δουλεύουν αυτοί βολεύονται φτιάχνουν περιουσίες και εμείς μια ζωή στη φτώχεια στη μιζέρια και στι διχόνοια για αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στον αντιπεριφερειάρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας φτιάξει πρώτα τούς δρόμους ό τσιφλικας με χρυσόβουλα από τον πασά! Κ μετά να μιλήσει για πολιτική κ αντάρτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά ο κόσμος το θέλει το δούλεμα του . Είναι στο DNA του. Αν δεν του τάξεις δουλειά και δεν εκμεταλευτείς το συναίσθημα του δεν μπορεί.Και μετά του φταίει η κακή του μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά ΡΕ τζιτζι εσύ που για τα πάντα δηλώνεις αν αρμόδιος τόσο καιρό ξαφνικά γιαυτό έγινες αρμόδιος ΈΕΕΕΕΕΕΕ βλέπεις καημένε βουτυρομπεμπε ότι αυτά που πήρες το 14 δε θα τα πάρεις με τίποτα τώρα αιντεεεε και εσύ το παίζεις αντρουαλ Μακεδόνας κοίτα μην σκισεις το καλσόν πεφτοντας με τις γόβες. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.