Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο η απόφαση της δίκης του Θ. Θεοδωρίδη


Eκδικάσθηκε σήμερα εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση του (εν αργία) αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και πρώην δημάρχου Κρύας Βρύσης, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ύστερα από την αναίρεση στον Άρειο Πάγο της καταδικαστικής απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αύριο το πρωί.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πολλοί δεν θα κοιμηθούν σήμερα, με πρώτο και καλύτερο το Θόδωρα. Όλοι οι πολίτες εύχονται ν αποδοθεί δικαιοσύνη. Να λάμψει η Αλήθεια. Όσο σπουδαίο είναι να μην τιμωρηθεί ένας αθώος, άλλο τόσο είναι να τιμωρούνται οι επίορκοι και η δικαιοσύνη να προστατεύει τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζι με τον Θεοδωριδη δεν θα κοιμηθει και ο Σταμκος-αυτοκρατορας με τους αυλικους του. Κι αν η αποφαση ειναι αθωος τοτε θα χασει τον υπνο του εντελως.

      Διαγραφή
  2. Θόδωρε,σού εύχομαι να πάνε ολα καλά, (απο τα παλιά που λέγαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περασμένα μεγαλεία και διηγονταστα να κλαις

      Διαγραφή
  3. Ο Στάμκος κοιμάται ήσυχος γιατί κανένας 8 χρόνια τώρα δεν τόλμησς να τον κατηγορήσει γισ διασπάθιση δημόσιου χρήματος . Αυτοκράτορας αλλά τίμιος . Για ρωτήστε ορισμένοι να μάθετε σε πόσες διοικητικές έρευνες υπάρχει το όνομα του Θόδωρου. Μην συγκρίνετε ανόμοιους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποια κι αν είναι η απόφαση, φίλε Θόδωρε, κάτσε στο σπιτάκι σου κι απόλαυσε την σύνταξή σου. Πολιτικά είσαι τελειωμένος. Όσοι σου λένε το αντίθετο θέλουν να προωθήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες. Μην ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου κόντρα πάλι στη Νέα Δημοκρατία και τον εκλεκτό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε το αύριο που είναι η απόφαση ήδη η? ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.