Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μερική Κύρωση Δασικού Χάρτη ΠΕ Πέλλας



Από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας, ανακοινώνεται ότι με την 22283/6-12-2018 (ΦΕΚ546Δ΄/2018 και ΑΔΑ : 6Φ7ΟΟΡΙΥ-ΥΦΧ) απόφασή μας , κυρώθηκε ο δασικός χάρτης όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας (εκτός του προ-Καποδιστριακού Ο.Τ.Α.Έδεσσας), Πέλλας και Σκύδρας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πλην των τμημάτων για τα οποία ασκήθηκαν αντιρρήσεις .

Ο κυρωμένος δασικός χάρτης από την ημερομηνία δημοσίευσής του καθίσταται οριστικός και έχει πλήρη αποδεικτική ισχύ σε κάθε διοικητική ή δικαστική αρχή για όλα τα τμήματα που αποτυπώνονται σε αυτόν με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, τα οποία αποτελούν δασικές εν γένει εκτάσεις των παραγράφων 1, 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 3 του ν. 998/1979, όπως ισχύει.


Επί των ανωτέρω εκτάσεων εφαρμόζονται οι διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, με την επιφύλαξη των προβλεπομένων στην παράγραφο 5 του ως άνω άρθρου 3, ως προς τις χορτολιβαδικές και τις πετρώδεις και βραχώδεις εκτάσεις των περιπτώσεων α΄ και β΄ της ως άνω παραγράφου.

Ο κυρωμένος δασικός χάρτης τηρείται στην οικεία Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων και στην ειδική ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ktimanet.gr

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Δασολόγος με Α΄βαθμό

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.