Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης καταχειροκροτήθηκε στα Καλύβια για την λύση της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» που λυτρώνει 1200 αγρότες



Ο βουλευτής, στην χθεσινή του επίσκεψη στα Καλύβια,  στηλίτευσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια άφησε εγκλωβισμένους και απροστάτευτους τόσους ανθρώπους κρατώντας τους ομήρους και έπρεπε να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να λυθεί το πρόβλημα τους. Ανέδειξε τις ευθύνες και των βουλευτών που επί πολλά χρόνια τους εκπροσωπούσαν στο Κοινοβούλιο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αντιπαράθεση του στη Βουλή με τον βουλευτή Γιώργο Καρασμάνη στηλιτεύοντας την «μικρόψυχη» στάση του βουλευτή και την επιχειρηματολογία του υπέρ των πρωταιτίων της εταιρίας. Καθώς και για τον λαϊκισμό του την τελευταία ώρα που ενώ κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόταση του βουλευτή, να επανέλθει το καθεστώς της ευθύνης των απλών μελών αστικών εταιριών όπως ήταν πριν την 11/04/2012 ( δηλαδή τα απλά μέλη να ευθύνονται μέχρι της εταιρικής τους μερίδας) ο Γ. Καρασμάνης με άκρατο λαϊκισμό ζήτησε να μην πληρωθεί αυτή η εταιρική εισφορά ( 30 € ως 260 €) όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν αφήσει τον κόσμο με 4.000.000,00 € θηλειά στο λαιμό στον καθένα αλληλεγγύως και εις όλον. 

Ο βουλευτής ανέφερε ότι μετά την έκδοση ( σε λίγες μέρες) του ΦΕΚ και την εγκύκλιο τις επόμενες μέρες από την έκδοση του ΦΕΚ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προς τις ΔΟΥ, η ΔΟΥ Έδεσσας θα πράξει αμέσως τα δέοντα για την απαλλαγή τους, απελευθέρωση των ΑΦΜ, επιστροφή τυχόν δεσμευμένων ποσών και θα υπάρξει και αθώωση τους στα δικαστήρια που έρχονται. 
Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαρίστησε τους αγρότες για την υπομονή τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τα δύο χρόνια που με επιμονή και υπομονή διεκδίκησε την λύση του προβλήματος. 
Οι αγρότες καταχειροκρότησαν τον βουλευτή εκφράζοντας με πολλούς τρόπους την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη. Μάλιστα κάποιος αυθόρμητα είπε: « για μας αρχίζει από σήμερα καινούργια ζωή».     


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Γνωστό κουμουνιστοχώρι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σοβαρά τώρα είναι σχόλιο αυτό;

      Ντροπή!!! Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να φταίνε βρέθηκαν χρεωμένοι. Που τους έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους γιατί το αδίκημα της παραχάραξης της υπογραφής τους έχει παραγραφεί. Άνθρωποι απέκτησαν προβλήματα υγείας με το πρόβλημα αυτό.

      Ο Σηφάκης ουσιαστικά έψαξε και βρήκε δίκαιη λύση. Τέτοιους πολικούς πρέπει να επιλέγουμε.

      Φαντάζομαι ότι τον χειροκρότησαν γι αυτό τον λόγο και όχι για το αν είναι κουμουνιστής.

      ΥΓ: πραγματικά ώρες ώρες γελάω και κλαίω ταυτόχρονα με τα σχόλια που διαβάζω. Όση σχέση έχει ο Σύριζα με τον Κουμουνισμό άλλη τόση έχει το ΠΑΣΟΚ με τον σοσιαλισμό και η ΝΔ με τον πατριωτισμό.

      Τελικά με τα μυαλά που κουβαλάμε είναι λογικό να παθαίνουμε όλα αυτά που παθαίνουμε ως χώρα και που όλη η υφήλιος μας υπολογίζει όπως μας υπολογίζει.
      Μία ευχή, μόνο να αρχίζουν να ασχολούνται και άλλοι σοβαροί άνθρωποι με την πολική και να βρουν καμία λύση, όπως έκανε ο Σηφάκης σε αυτή την περίπτωση, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και οι καιροί δύσκολοι.

      Αν μη τι άλλο, όλοι εμείς που είχαμε πρόβλημα με αυτό το ζήτημα, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστούμε τον Σηφάκη για όλες τις ενέργειές του, άσχετα απ το αν οι απόψεις μας είναι λιγότερο διεθνιστικές και περισσότερο πατριωτικές από το κόμμα που εκπροσωπεί.

      Καλά μυαλά σε όλους μας.

      Διαγραφή
    2. Γιάννη βλέπω αλλάζεις πρόσωπα, τώρα με αυτό το σχόλιο σου, δίνεις και συμβουλές, και συμφωνώ πρέπει να επιλέγουμε ανθρώπους, σοβαρούς να βρίσκουν λύσεις έχοντας πρότυπό εσένα. Μπράβο Γιάννη, μας κέρδισες με τους αγώνες σου! Είσαι Ένας και μοναδικός! Πάντα μαζί Σου...

      Διαγραφή
  2. Πόσο μιζερος δεξιός είσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις και ο κούκος ήτανε. Όταν θα πάει η Τζάκρη θα βουλιάξει το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα χαχαχαχα με έκανες και γέλασα..

      Διαγραφή
  4. άλλη έτρεξε άλλος τα ζήτω τα κονε τα ειχε η τζακρη απο γραφείο σε γραφείο, αυτόν ούτε οι θυρωροί δεν τον ξέρουν εμείς ξέρουμε ποίος έτρεξε στην αθηνα δεν τον ξέρει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια τζακρη αυτοι που ψηφισε ολα τα μνημονια?Η μηπως αυτη που ελεγε πως το πακετο Χατζηγακη ειναι ψιχουλα και μετα απο λιγο πρεπει να τα επιστρεψουν πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1200 ηταν στο καφενείο Όσοι και οι παραγωγοί της Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοίξτε την δίοδο να κλείσουν βενζιναδικα περίπτερα μπακαλικα...δέστε τι έγινε στο Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε βαρεθήκαμε ρε φίλε να αυτοπαινευεσαι φτάνει ελεος.
    Εντάξει σηφακη κατάλαβαμε μας είπες με εκατό διαφορετικούς τρόπους ότι έλυσες το θέμα. Και γω σου λέω, τι κι αν το ελυσες εσύ η κυρά τζακρη.
    Οποίος κι αν είναι, είναι υποχρεωμένος να βρει τις λυσεις γιαυτό είστε εκει .
    Δε είναι ρουσφέτι, κάνε τη δουλειά σου. Ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει ανεξαρτήτως της δουλειάς σου.
    Εσκουζες να κατακρινεις την συναδελφισα ότι τόσα χρονια κρατήθηκε με ρουσφετια, πολύ αντιγραφή είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοντή γιορτή οι εκλογές Η θεοδώρα σαρώνει ο Γιαννάκης κυτάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:12 μάλλον τα λες αντίστροφα, ο Σηφακης πρωταγωνιστής, Η Θοδωρα κομπαρσος. Τι έγινε? Σας έπιασε πανικός από την άνοδο ΚΑΙ τις επιτυχίες του Σηφακη?Θα εκλεγεί πανηγυρικα γιατί απέδειξε ότι έχει τη διάθεση και τη δυναμική να προσφέρει τα βέλτιστα για το Νομό μας!!!!

      Διαγραφή
  10. yparxei akomi kosmos pou xeirokrotaei vouleytes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.