Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Κατατίθεται την προσεχή Τρίτη 19 Μαρτίου στη Βουλή η τροπολογία για την επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά»


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κατατίθεται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στη Βουλή κατά τη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/943 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2016 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών που δεν έχουν αποκαλυφθεί (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψή τους (EEL 157 της 15.06.2016) - Μέτρα για την επιτάχυνση του έργου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και άλλες διατάξεις», που εισέρχεται για συζήτηση την Πέμπτη 14 Μαρτίου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η τροπολογία που αφορά στην επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά», για την απαλλαγή των απλών μελών για την πληρωμή φόρων και προστίμων, δίνοντας έτσι τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει πάρα πολλούς αγρότες της περιοχής μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΊΓΟ;Η ΜΙΑ. ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΌΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΗ ΒΓΆΛΕΙ Ο ΈΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΆΚΙ ΚΑΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΈΜΑ.ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ,ΟΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΈΡΓΑ; ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ
    ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα τώρα Τζάκρη, στην ΟΠ ΑΘΗΝΑ κομπαρσος ησουνα, άλλος είχε τον πρωταγωνιστικο ρόλο.......ο καθένας το βλέπει και το αντιλαμβάνεται ... Μη τα ισοπεδωσουμε όλα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.