Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση των μελών (εκλεγμένων και υποψηφίων) του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ 2020» του δημάρχου Γρ. Στάμκου


Η πρώτη συνάντηση όλων των μελών (εκλεγμένων και υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων) του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ 2020» που διοικεί τον δήμο Πέλλας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τουριστικού περιπτέρου «Φιλίππειο», στα Γιαννιτσά.

Στη πρώτη αυτή προεκλογική συνάντηση ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου, αναμένεται να συζητηθούν και να εκτιμηθούν τα μέχρι τώρα δεδομένα των αυτοδιοικητικών εκλογών και να χαραχθεί η στρατηγική πορεία του συνδυασμού για την επίτευξη νέας νίκης.

Σηματοδοτείται έτσι η επίσημη έναρξη του αγώνα του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ 2020» (είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ίδια η ονομασία της παράταξης) μέχρι την οριστική διαμόρφωση του εκλογικού σκηνικού για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. καλύτερα να την ονομάσει πέλλα 1920, γιατί μας έχει πάει 100 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,τι πεις "δημοσιογράφε".αρχισες και εδώ τις ανορθογραφίες σου?

      Διαγραφή
  2. ετσι ακριβοσ ανυπαρκτοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανυπαρκτος επειδη δε σου κανει ρουσφετακια; ασε μας ρε φιλε καλα ησυχασαμε απο τα λαμογια καλυτετρα με τιμιους παρα με αυτους που μας χρεωσανε μεχρι το λαιμο

      Διαγραφή
  3. Ο κόσμος είπε να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και εσείς του το ανταποδώσατε γυρνώντας του την πλάτη. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάικος εχει τελικά αστερι, γιατί με αυτούς που ανακοίνωσαν υποψηφιότητα...απλα δεν έχει αντίπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάικος, είναι νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Ο Δήμαρχος κάπως αλλιώς λέγεται!!!

      Διαγραφή
  5. 10.47 τα εκλογικά σου κριτήρια και οι συσχετισμοι είναί άστα να πάνε προσπάθησε να τα ξανατσεκαρεις αλλά αυτήν τη φορά φύγε από τα στεγανά του κόμματος και την αγάπη στον αυτοκράτορα σταμκΟ. ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΕΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΗΔΗ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε μας εχουν ζαλισει αυτοι που ηταν εξαφανισμενοι τοσο καιρο

      Διαγραφή
    2. Καθαρό ίσως. Ικανό όμως;;; Θα μας τρελάνεις βρε; Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο και έχει IQ 10χρονου. Σοβαρέψου λίγο. Ο άνθρωπος είναι εξαφανισμένος και ανίκανος να αλληλεπιδράσει με τον οποιοδήποτε. Ακοινώνητος και αμίλητος.

      Διαγραφή
    3. Ο Στάμκος είπε ότι Πέλλα χωρίς Κρύα Βρύση δε γίνεται. Αφού μας αγαπάει και μας θέλει στο Δήμο του. Ίσως γιατί εκτός από τα χρέη παρέλαβε έτοιμο Δήμο με φορολογία 9 ετών που δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στους κατοίκους. Όποιος δεν θέλει την Κρύα Βρύση στο Δήμο, ας υπογράψει χαρτί για να μας αφήσει να γίνουμε μόνοι μας Δήμος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον άνοιξε τη συζήτηση. Όσο ο Στάκμος θέλει την Κρύα Βρύση μαζί του, σταματήστε αυτή την πιπιλα με την κακή Κρύα Βρύση

      Διαγραφή
    4. 11:33 ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣ Η ΡΗΤΟΡΑ; ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΖΑΝΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ .ΣΤΑΜΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕ ΓΕΛΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

      Διαγραφή
  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΝΑΤΕ.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ?????
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γίνει υπουργός εξωτερκών και ας αφήσει τον Δήμο σε αυτούς που ασχολούνται με την τοπική αυτοδίοικηση.

      Διαγραφή
    2. Στα
      Δικαστήρια

      Διαγραφή
  8. Βιαζεστε κάποιοι να μιλησετε.Στην εποχή της διαφθοράς ο Στάμκος είναι ο μονος αδιαφθορος.Αν κάποιοι δεν το θεωρείτε αυτό το μεγαλύτερο προτερημα ενός ηγέτη πλαναστε πλανην οικτρα.Για ρωτήστε να μάθετε για το χρέος που παρέλαβε και απο ποιον δημιουργηθηκε.μηπως απο νυν υποψήφιο Δήμαρχο που ταζει λαγους με πετραχειλια? μήπως από τον ίδιο υποψήφιο που δηλώνει ότι δεν τον πειραζει να χρηματιζονται και καποιοι προκειμένου να γίνει η δουλειά του? και επιτέλους καταλάβετε οτι κανένας δεν κατηγορησε τους δημότες της Κρυας Βρυσης γιαυτό. Απεναντιας. Στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση όμως υπάρχει ο κίνδυνος να επιλέξετε με την ψήφο σας τον συντοπιτη σας Θεοδωριδη που διελυσε τον Δήμο προκαλεσε προβλήματα στην περιφέρεια και ίσως να μην έχει καν το δικαίωμα του εκλεγεσθαι.οσο για το σχόλιο για iq του Δημάρχου το μόνο που θέλω να θέλω να πω είναι ότι για να αντιληφθεις τον δεικτη νοημοσυνης ενός ανθρώπου απαραιτητη προϋπόθεση είναι να έχεις κι εσύ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ5 Μαρτίου 2019 στις 2:54 μ.μ.

    Καλησπέρα στη παρέα...ας πω κι εγω τη γνωμη μου για τον κυριο ανύπαρκτο. Καταρχην δε μπορω να διαβαζω αηδιες τυπου ηταν στα συλλαλητηρια και τετοια. Αυτο δε τον κανει δημαρχο. Η μπιμπιλα για τα χρεη οτι τα ξεπληρωσε δε πουλαει αλλο γιατι ολοι γνωριζουμε οτι οι κυβερνησεις δωσανε τα χρηματα για να εξοφληθουν τα παλια χρεη κι ακομη δινουν. Αλλα ειναι ο μοναδικος που 8 χρονια δεν εκανε εργο. Απλα να θυμησω το παρκο Αγιου Γεωργιου που το χε τοτε προεκλογικη σημαια και οτι θα εκανε υπογειο παρκινγκ (Δελληγιανιδης speaking) ακομη γελανε οι πετρες.οσον αφορα υο τοπο μου τη Κρυα Βρυση εκανε μια κυκλικη πορεια που δε χωραει να στριψει ποδηλατο, εβαλε φωτισμο στις 2 γεφυρες αλλα τα φωτα εχουν να αναψουν απο τοτε που εβαλε τις κολωνες κι δε ντραπηκε να κανει εγκαινια και να βαλει και μαρμαρο με το ονομα του για την ηλεκτροδοτηση στο εξωκκλησι Αγιου Νικολάου. Αυτα εκανε... Ωχ ξεχασα εκανε κι αλλα. Ξηλωσε ολες τις παιδικες χαρες και δεν εχουμε πραγματικα ουτε μια κουνια. Δεν εριξε ουτε κυβικο ασφαλτο αλλα εριξε αμμο αν δεν εχει το Θεο του στις λακουβες για να περασει ο επιταφιος. Ζησαμε μερες με σκουπιδια αμαζευτα. Μειναμε χωρις νερο για σχεδον ενα μηνα και καθε καλοκαιρι δεν εχουμε πιεση εστω για ενα ντουζ. Αφησε στο ελεος τα γηπεδα οταν σε αλλους ψηφοθηρικα βοηθαει. Αυξησε 100% τα παγια υδρευσης. Χρεωσε τους επαγγελματιες με 5% επι τον ακαθαριστων εσοδων. Αυξησε τα τελη πεζοδρομησης. Ξηλωσε πανω απο 100 δεντρα και δε φυτεψε ουτε ενα. Παρελαβε ως δημοτικη αρχη το εργο αντικαταστασης σωληνων αμιαντου και σημερα μας λεει δε δουλευει ειναι αχρηστο. Ειλικρινα δε λεω αλλα γιατι θα γραψω βιβλιο. Αυτος οχι για Δημαρχος κανει αντιθετως οτι αγγιζει καταστρεφεται. Στο μελλον πολλα ακομη θα πουμε. Α...και δικαστηρια εχουν πολλοι ακομη πρωην αλλα κ νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έργα 0 αυτή είναι η αλήθεια καιρός για αλλαγή οποίος άλλος εκτός Σταμκο

      Διαγραφή
    2. Ο λογικος της πολης5 Μαρτίου 2019 στις 3:33 μ.μ.

      Εσυ φιλε μου δεν εισαι ο χαζος του χωριου αλλα ο πιο λογικος απο ολους. Ασχετα αν τα τσιρακια του Σταμκου γραφουν αγωνιωδως σχολια υπερ του Δημαρχου ολοι μας γνωριζουμε οτι ο ανθρωπος αυτος δεν ειναι απλα ανικανος αλλα και επικινδυνος. Για την πολη μας την Κρυα Βρυση δεν υπαρχει Δημαρχος εδω και 8 χρονια παρα ενα τσουρμο συνεργατων που τον στηριζουν καθαρα για λογους συναλλαγης. Ουτε τα εργα του Θεοδωριδη αλλα και των επομενων δημαρχων δεν ειναι σε θεση να συντηρησει. Για το νοικοκυρεμα των οικονομικων καλα θα κανετε να μην βγαζετε αχνα γιατι τις οποιες αποπληρωμες τις κανατε με δανεικα υπογραφοντας μνημονιο με την κυβερνηση, υποθηκευοντας το μελλον των επομενων γενιων. Κανεις μεχρι τωρα δεν τολμησε να κλεισει κρατικες δομες και να ιρδυσει μαγαζακια. Η Κρυα Βρυση κ.Σταμκο θα σου δωσει οτι σου αξιζει δηλαδη 70% στον Θ.Θεοδωριδη, 10% στον Η.Θεοδωριδη, 10% στον Σ.Καστεριδη και 3% στο Κ.Κ.Ε. Το υπολοιπο που σου μενει νομιζω οτι σου ειναι υπεραρκετο.

      Διαγραφή
    3. κόψε τα ληγμένα της Κρύας βρύσης

      Διαγραφή
  10. Υπεύθυνος πολίτης.5 Μαρτίου 2019 στις 10:25 μ.μ.

    Ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό με τα εγκαταλελειμμένα σημεία υδροληψίας ψεκαστικών.Σε όλο το Δήμο Πέλλας όλα αυτά τα σημεία υδροληψίας σε οποιοδήποτε χωριό είναι εγκαταλελειμμένα με τα κενά να είναι πεταμένα οπουδήποτε τριγύρω και τα νερά που τρέχουν να επιστρέφουν μολυσμένα στους υδροφόρους. Για την αποκομιδή των κενών φιαλών και συσκευασιών σκευασμάτων Φυτοπροστασίας είναι υπεύθυνος ο Δήμος Πέλλας όπου όχι απλά δεν έκανε απολύτως τίποτα αλλά όλα είναι παρατημένα χωρίς καλάθια συλλογής με τις κενές συσκευασίες να είναι πεταμένες οπουδήποτε κάτω στο έδαφος. Ένα κλασικό παράδειγμα, στην ουσία έγκλημα, έγινε σε ένα σημείο υδροληψίας ανάμεσα σε Καρυώτισσα και Παλαίφυτο όπου τα πεταμένα κενά συσκευασιών σκευασμάτων Φυτοπροστασίας είχαν γίνει βουνό και αντί να γίνει περισυλλογή τους, ο Δήμος Πέλλας τα έθαψε επιτόπου. Όλα αυτά καταλήγουν στα υπόγεια ύδατα από τα οποία πίνουν νερό χιλιάδες άνθρωποι από τα γύρω χωριά. Αυτό είναι έγκλημα ανυπαρξίας του Δήμου όπου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία υδροληψίας ψεκαστικών μηχανημάτων δεν υπάρχουν ούτε καν μεταλλικά καλάθια συλλογής των κενών φιαλών και συσκευασιών σκευασμάτων Φυτοπροστασίας,με αποτέλεσμα οι αγρότες να τα πετούν όλα κάτω στο έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπεύθυνος πολίτης.5 Μαρτίου 2019 στις 10:38 μ.μ.

    Βέβαια ποιόν να ψηφίσεις όταν ανάμεσα στους τυφλούς τουλάχιστον ο Στάμκος είναι μονόφθαλμος! Δεν έχει ανταγωνιστές, δυστυχώς! Το ποιό επικίνδυνο είναι όλοι αυτοί οι Θεοδωρίδιδες,Καστερίδιδες να μην συμπράξουν μαζί και πάρουν τον Δήμο τα Ανεμομαζώματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με διαφορά ο πιο ανίκανος δήμαρχος που εχει δει αυτή η πόλη! Έργο μηδέν! Τα γιαννιτσα ειναι ακριβώς στην ιδια κατάσταση (και χειρότερη) με 10 χρονια πριν..όσο για το «αδιάφθορος» και το «καθαρος» μην βιάζεστε.. και ο Ακης όσο ήταν υπουργός καθαρός και αδιάφθορος ήταν.. μετα άρχισαν τα όργανα..απο 1/9 και έπειτα θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den eimai elinas alla zo polla xronia edo blepo ti grafete. na sas rotiso ego se ayta ta 10 teleftea kronia ti exei ginei sti elada oxi sto dhmo sti elada? afou de mporei h megalh kibernisi pos na mpori o dhmos me ti lefta?

      Διαγραφή
  13. Ποια τσιρακια κύριε προσέχετε τα λόγια σας....το ότι έχω διαφορετική αποψη απο σας σας δεν με κάνει τσιρακι κανενός. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα μιλήσω και γω για το υπουλο αντιπολιτευτικο παιχνίδι που παίζεται και τους πληρωμενους σχολιαστές στο φεισμπουκ και τα μπλογκς.Αφηστε λοιπόν τις αοριστολογιες και τις παραποιησεις γιατί και έργα εγιναν και οικονομικό συμμαζεμα έκανε ο Στάμκος και ούτε κλεινει συμφωνίες με τα χέρια κάτω απτο τραπέζι και ούτε επιτρέπει σε κανέναν συνεργάτη του να τις κάνει και μπράβο του. Είναι δεινος ομιλητής όταν έχει κάτι να πει,ορθολογιστης και ικανός να κάνει διοίκηση.Και στην τελική τα βαρεθήκαμε (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη εκφραση)τα τοπικα λαοπλανα πολιτικαρια που θυμιζουν εποχές που στον βωμό της ψηφοθηριας γκρεμιστηκαν ήθη και αξίες. Αυτον θέλουμε που προτιμάει να κάνει διοίκηση και όχι πολιτική που προτιμά να είναι στο γραφείο και όχι στα καφενεια ,που υπομενει στωικα την υπουλη προπαγάνδα και τη λασπολογια και δεν καταδεχτηκε ποτέ να χρησιμοποιησει τα ίδια μέσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:05 Σαν να το έγραψα εγώ. Έτσι ακριβώς είναι.

      Διαγραφή
  14. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ , ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ. ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ (ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑΞΙΜΟ ΛΕΝΕ).
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το έργο έστρωσε τα οικονομικά, πρέπει να σταματήσει διότι δεν μπορούσε να κάνει και άλλιως, όποιος και αν ήταν στη θέση του αυτό θα γίνοταν, με τους εποπτευόμενους ελεγχούς και ένα καθεστώς επιτήρησης. Κατά τα άλλα, δεν έχει προσφέρει τίποτα, στο Δήμο. 8 χρόνια=0 έργα. Ανικανότητα από τον πρώτο μέχρι τον τελεύταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.