Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψηφοδέλτιο με στόχο μια "ανθρώπινη και σύγχρονη Μακεδονία" παρουσίασε ο Απ. Τζιτζικώστας - Οι πρώτοι 5 υποψήφιοι από την Πέλλα



Το σήμα και τους 100 από τους 109 υποψήφιους με την παράταξη του, παρουσίασε σήμερα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο νίκης, με βαριά ονόματα, καθαρά αυτοδιοικητικό, για να πάει όπως είπε η Μακεδονία ψηλά.
Στόχος του όπως τόνισε μια ανθρώπινη και σύγχρονη Μακεδονία.
Στο ξεκίνημα της παρουσίασης προβλήθηκε βίντεο με έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια, την περίοδο διοίκησης Τζιτζικώστα.


Για την Π.Ε. Πέλλας, ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανακοινώθηκαν οι: Πέτρος Ζέρζης, Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, Ιορδάνης Τζαμτζής, Ροζαλία Γαβριηλίδου και Σοφία Τσεσμετζίδου.

Να σημειωθεί ότι συνολικά παρουσιάστηκαν 100 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:
-Θεσσαλονίκη: 62
-Ημαθία: 7
-Κιλκίς: 5
-Πέλλα: 5
-Πιερία: 6
-Σέρρες: 10
-Χαλκιδική: 5
Ο επικεφαλής της παράταξης «Αλληλεγγύη» εξέφρασε την πεποίθηση ότι, οι άνθρωποι, είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του συνδυασμού:
 «Είμαστε εδώ σήμερα, για να σας παρουσιάσω μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που ξέρουν να δίνουν μάχες και να κερδίζουν. Μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες. Μια ομάδα ανθρώπων, που προέρχονται από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. Μια ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, μοιράζονται όμως ένα κοινό στόχο να δυναμώσουμε τη Μακεδονία, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, νέες δυνατότητες για την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι η ομάδα που κάνει τη διαφορά. Είναι η ομάδα νίκης για την Κεντρική Μακεδονία. Είναι η Αλληλεγγύη».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment