Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Ανδρίτσος προς Α.Τζιτζικώστα: Στηρίξτε την Πέλλα με κάθε τρόπο


«Να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο, η σήμανση και  να αναδειχθούν οι τουριστικοί προορισμοί της Πέλλας»

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος στην τοποθέτηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 29/03/2019 στην Παναγίτσα της Πέλλας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα κερδίσει τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να στηρίξει με κάθε τρόπο την Πέλλα προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές για να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή.
Στην εισήγηση του τόνισε τα εξής: «Η σημερινή συνεδρίαση του σώματος, που λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Πέλλα και σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, για μας έχει διττή συμβολική σημασία. 
Η Πέλλα και δη ο ορεινός όγκος της, απεικονίζει την αντίφαση ανάμεσα στην επιδεικτική περιφρόνηση του κράτους προς αυτήν, από τη μια πλευρά, και τις φιλότιμες και επίπονες προσπάθειες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας από την άλλη πλευρά, που όχι μόνο τη διατηρούν ζωντανή, αλλά όπως θα δείτε γύρω σας, πολλές φορές κάνουν θαύματα. Θαύματα τόσο ως προς την εκμετάλλευση της γης και τον τρόπο οργάνωσης της παραγωγής της, όσο και ως προς την ανάδειξη και εκμετάλλευση του τουριστικού της προϊόντος.
Η Παναγίτσα, το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, οι καταρράκτες της Έδεσσας, τα λουτρά Πόζαρ, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα ιστορικά μνημεία του τόπου που αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, οι πηγές Αραβησσού, αποτελούν κάποιους από τους τουριστικούς προορισμούς μοναδικής αξίας. Δυστυχώς όμως αποτελούν προορισμούς άγνωστους στο ευρύ κοινό και εξαιρετικά δυσπρόσιτους με την υφιστάμενη κατάσταση του οδικού δικτύου, με την ελλιπή σήμανση και τη μηδενική ανάδειξη και αξιοποίηση των περιοχών αυτών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πέλλας εδώ και πολλά χρόνια είναι η οδική σύνδεσή της με τη μητροπολιτική Θεσσαλονίκη, κάτι που διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι. Αν αυτό διορθωθεί, τότε θα δείτε ότι η περιοχή μας θα αλλάξει πρόσωπο, τόσο ως προς την τουριστική όσο και ως προς την εμπορική της προοπτική. 
Η Πέλλα, ο νομός των τεσσάρων εποχών, το στολίδι της Μακεδονίας μας, χρειάζεται στήριξη τόσο από την Περιφέρεια όσο και από την κεντρική διοίκηση, στήριξη του πρωτογενούς τομέα με την δημιουργία Δημοπρατηρίου, Φράγμα Καλής, εκμετάλλευση των Γεωθερμικών Πεδίων της περιοχής (Γαλατάδες, Κρύα Βρύση, Σωσάνδρα) καθώς έχει και τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα της εθνικής οικονομίας και της τοπικής ανάπτυξης. 
Τη σημασία του τόπου καταγωγής μου την είχα επισημάνει στον Περιφερειάρχη από την πρώτη ημέρα της συμμετοχής μου στο σώμα. Ο ίδιος του επίσης γνωρίζει την αξία της Πέλλας και τη συμβολή της και γνωρίζω ότι έχει καταβάλει προσπάθειες για να βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Γνωρίζω, επίσης, ότι συνάντησε και πολλές δυσκολίες, που μπορεί να προέρχονταν από πολιτικές δυνάμεις και εμπόδια ανώτερα από τον ίδιο. 
Επειδή, όμως, θεωρώ δεδομένο ότι και μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Περιφέρεια θα έχει την ίδια ηγεσία, σας δίνω μία συμβουλή κ. Περιφερειάρχα, ευχή και κατάρα θα έλεγαν οι παλαιότεροι, στην επόμενη θητεία σας να στηρίξετε με κάθε τρόπο και να μην εγκαταλείψετε την Πέλλα και να δείτε ότι αυτή θα σας επιστρέψει τα πολλαπλάσια από όσα της προσφέρετε», υπογράμμισε ο κ.Ανδρίτσος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. με νουσικιρου και τζαμτζη ρε!!!! πάτε καλά!!! εχω την διάθεση άλλα με αυτα που βλέπω πάλι μαύρο θα φάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΠΡΑΙΡΕΤΟΣ;
      ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

      Διαγραφή
  2. αντε ο τζαμπτζης ειναι καμμενο χαρτι ...ο Νουσηκυρου τ εκανε?καθαρος και εντιμος ειναι ....λιγο να σκεφτομαστε τι λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθαρός και έντιμος !!!!καιρό είχα να γελάσω τόσο!!!!!Μαύρο και στους δυο.

      Διαγραφή
  3. Οταν θελεις να καψεις τον υποψηφιο, λες αυτα που λεει ο κ. Ανδριτσος.Περασανε δυο θητειες και δεν εκανες τιποτα, αν εχεις χρονο και αν ξερεις που πεφτει ο νομος Πελλας ασχολησου και με εμας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε Γιαννάκη; Κωλοτουμπα; Που είναι η κριτική σου στον ανύπαρκτο Τζιτζικωστα; Δυστυχώς είστε όλοι ίδιοι μπροστα στο κομματικό συμφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κάθε Ανδρίτσος γράφει την ίδια έκθεση για τον Νομό, την διαβάζει σε μια συγκέντρωση και.....γίνεται πολιτικός??? και ψάχνει ψήφους για καριέρα? Δουλέψτε και λίγο ρε παιδιά και αφήστε μας ήσυχους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.