Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Γαβρόγλου για επανασύσταση Πανεπιστημιακού Τμήματος στην Έδεσσα: «Χρειάζεται η συναίνεση των Πανεπιστημιακών Αρχών…» (βίντεο)


«Την περίπτωση της Έδεσσας για την επανασύσταση Πανεπιστημιακού Τμήματος τη συζητάμε το τελευταίο διάστημα με την κ. Τζάκρη, αλλά οτιδήποτε γίνει στο πλαίσιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης για την Έδεσσα θα πρέπει να έχει και τη συναίνεση των οργάνων των άλλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Είναι μια παράμετρος που έπεσε πολύ πρόσφατα στο τραπέζι. Πρέπει να το δούμε ψύχραιμα, να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν, όχι στην παλιά λογική ‘’κάθε μέρος κι ένα πανεπιστήμιο’’, αλλά και λόγω της ιστορίας, των υποδομών κ.λ.π., αλλά κυρίως να έχουν τη συναίνεση των πανεπιστημιακών αρχών».

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στη ΄΄Βεργίνα Τηλεόραση΄΄, σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού,  με θέμα τις αποκλειστικές δηλώσεις του Υπουργού για την επαναλειτουργία πανεπιστημιακών τμημάτων στην Έδεσσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Το Πανεπιστήμιο θα δώσει ανάσα στην Έδεσσα. Η Τζάκρη καταβάλει αξιέπαινες προσπάθειες και μπράβο της. Οι τοπικοί φορείς της πόλης πρέπει να τη συνδράμουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά της προσπάθειες απλά ψάχνει ψήφους πες το καθαρά

      Διαγραφή
  2. Καμαρώστε και θαυμάστε... φάτσα!!! Και είναι παρακαλώ Υπουργός Παιδείας... Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την έρημη πατρίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη τα Πανεπιστημια δεν θελουν να εχουν μια μεμονωμενη σχολη καπου και δεν συμφωνουν αυτο δεν παιζει.
    Αντιθετα θα υλοποιηθουν τα Πανεπιστημιακα προγραμματα του Διεθνους Πανεπιστημιου σε Εδεσσα, Γιαννιτσα και Αριδαια για αποφοίτους ΕΠΑΛ, οπως το παλευει ο Γιαννης Σηφακης και διαβεβαιωσε οτι θα ιδρυθουν απο φετος.
    Ο Γαβρογλου εδωσε προχθες την συγκαταθεση του για την λειτουργια τους.
    Ο βουλευτης , μαλιστα, προτεινε και συγκεκριμενες ειδικοτητες που εχουν σχεση με την τοπικη οικονομια για να μπορουν να απορροφηθουν οι αποφοιτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Σηφακη, με ειδικότητες, ανάλογες με την τοπικη οικονομία. Είναι το καλύτερο για την περιοχη μας. Προώθησε το να υλοποιηθεί.... Αξίζει να γινει

      Διαγραφή
  4. Πορτα Γαβρογλου σε Τζακρη.
    Τα 2ετη Πανεπιστημιακα προγραμματα για αποφοιτους ΕΠΑΛ σε Εδεσσα, Γιαννιτσα και Αριδαια ειναι ρεαλιστικα και θα γινουν, οπως ανακοινωσε ο Γιαννης Σηφακης.
    Αυτα τα θελει το Υπουργειο και τα Πανεπιστημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί γίνεται ρε παιδιά με τον Σηφάκη δεν συζητά ο υπουργός για τα πανεπηστήμια που μας έταξε ο Σήφακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ.......ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;
    ΘΕΤΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ....
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΩΝΤΑΝΑ Ο' ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.