Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίασε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλμωπίας ο Νίκος Παρούτογλου (βίντεο)


Την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αλμωπίας πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα, σε εκδήλωση παρουσία συνεργατών, φίλων και πολιτών, στο ξενοδοχείο «Λήδρα», στην Αριδαία, ο Νίκος Παρούτογλου, ο οποίος παράλληλα εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 
Ο Νίκος Παρούτογλου παρουσίασε τις βασικές αρχές της αυτοδιοικητικής πρότασης τους για την Αλμωπία. Mε κατευθυντήριο μήνυμα το "ΈΛΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ" σηματοδότησε την πρόθεσή του για μια νέα αρχή, νέες προτεραιότητες, νέες πρακτικές, που θα μπορούν να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και μια νέα φιλοσοφία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η περιοχή μας είναι γεμάτη από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και αποτελούν πρόκληση για εμάς να δουλέψουμε συλλογικά για το κοινό καλό», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας, προσθέτοντας: «Δεν  πιστεύω στις πολιτικές φαντασιώσεις και δημαγωγίες. Δεν πιστεύω στην πελατειακή σχέση ομηρείας των πολιτών. Πιστεύω ότι η τέχνη της πολιτικής είναι η τέχνη του αυτονόητου και πάνω σ΄ αυτό θα πορευτούμε».

Ο 38χρονος οικονομολόγος- σύμβουλος επιχειρήσεων, Νίκος Παρούτογλου, κατάγεται από την Θηριόπετρα και ζει στην Αριδαία. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αλλά και αντιδήμαρχος Οικονομικών στην τετραετία 2011-2014.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο γνωστός δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης που προλόγισε τον Νίκο Παρούτογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Νικολαΐδης, Τάσος Θεοδωρίδης, Μιχάλης Μπογδάνης, Δέσποινα Καλδερεμτζή κ.α. 
paroutoglou
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Νίκο τόλμησες και ανακοίνωσες την κάθοδό σου δημόσια, όπου φάνηκαν και πολλοί υποψήφιοι.. Οι άλλοι? Ο ένας χρησιμοποιεί τον Δήμο για προεκλογικό γραφείο καθώς και τα Λουτρά ως ρουσφέτι για να βρει υποψηφίους, Ο άλλος το ανακοίνωσε με δελτίο τύπου στο FB και στα τοπικά site, οι δε υπόλοιποι λένε οτι κατεβαίνουν και κατεβαίνουν και κατεβαίνουν... θα δούμε λοιπόν στο τέλος ...Και πάλι μπράβο Νίκο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Νο2 ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ μαστορα σε νοιαζει εσενα ποιο νουμερο ειναι ο τσανταλης;; Απο την στιγμη που ο ανθρωπος δεν θα κατεβει για δημαρχος στιρηζει τον παρουτογλου αν θες ψηφισε τον παρουτογλου αν οχι μην μας τα ζαλιζεις με τον τσανταλη...

      Διαγραφή
  4. Βαγγελη οσο για τους συγγενείς που ειπες!! η αρχή είναι αυτή, στο μετά θα κλαις! αυτος είναι ο νεος δήμαρχος Αλμωπία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΣΠΡΩΞΕ ΣΠΡΩΞΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΚΑΤΣΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ..ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.