Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτη φορά αριστερά , πρώτη φορά προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά!!



Η πόλη μας γεύτηκε χθες 03/03 το πρωί για πρώτη φορά στα χρονικά , μετά την χούντα τα «δώρα» του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, μέσα σε αποκλεισμό από κλούβες και δεκάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ. 
16 συμπολίτες μας χωρίς λόγο και αιτία , μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν έντρομοι, προσήχθησαν από ζαχαροπλαστεία και καφέ όπου βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, όπου και παρέμειναν 2,5 ώρες. 
Η αιτία ήταν ότι τους ενώνει η αντίθεση τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και η ατυχία τους το γεγονός ότι ο αριστερός κος Φώτης Κουβέλης ήταν ομιλητής σε παρακείμενη εκδήλωση. Η Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑίους είναι για όσους συμφωνούν μαζί τους, για τους άλλους που τυγχάνει να διαφωνούν το λόγο παίρνουν τα ΜΑΤ και οι προσαγωγές…. Αυτό το καθεστώς πρέπει να φύγει άμεσα! Όσο παραμένει αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία (όπως την ξέραμε όλοι μας μέχρι πρόσφατα…) και την Πατρίδα!! 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ΝΔ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Κάντε πλάτες στους Χρυσαυγήτες που μαζέψαν, που προσπαθούν να εκμεταλλεφθούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας για να μαζέψουν ψήφους, όπως κάνετε και σεις άλλωστε. Να σημειώσω πως δεν ήταν όλοι χρυσαυγίτες, όμως υπήρχαν αναμέσα τους δηλωμένοι και στελέχη της ΧΑ πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά εσύ δήθεν δημοκρατη έτρεξες να χαρακτηρισεις και από την πολύ δημοκρατία σας αρέσουν η προληπτικές συλλήψεις μήπως ξέρεις πως λέγετε αυτό αριστεροφασισμος μήπως

      Διαγραφή
    2. Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες και δεν είναι η πρώτη φόρα, και με Κοντονή τα ίδια γίνανε, αλλά μετά όταν λένε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ότι υπάρχουν Χρυσαυγήτες σε αυτές τις ομάδες, δεν έχουν άδικο, τους δίνουν πάτημα οι άπλοι πολιτες που άφηνουν κομματικούς.

      Διαγραφή
    3. Πλάκα έχεις σε μια διαμαρτυρία υπάρχουν πολίτες από όλα τα πιστεύω δεν κατάλαβα με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζεις εσύ με ποιο δικαίωμα συλλαμβάνουν με το ίδιο δημοκρατικό δικαίωμα που έχεις εσύ να υποστηρίζεις την συμφωνία των πρεσπων ακριβώς με το ίδιο δημοκρατίκο δικαίωμα εγώ είμαι κατά η ή δημοκρατία είναι μόνο για εσάς και τα πιστεύω σας

      Διαγραφή
  2. Το ποσο τυχαια καθοντουσαν σε ζαχαροπλαστειο κλπ φαινεται απο το τι λενε στην μηνυση που εκαναν, τραμπουκοχρυσαυγιτες που πηγαν εκει μονο για φασαρια.
    Η ΝΔ που βαζει πλατη στον φασισμο με τετοιες ανεγκεφαλες ανακοινωσεις αναλαμβανει ιστορικες ευθυνες τις οποιες ο δημοκρατικος κοσμος των Γιαννιτσων, της Πελλας και ολης της χωρας θα αποδοσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόσο φόβο από την χρυσή αυγή

      Διαγραφή
    2. Γιατί είναι οι υμνητές των Ναζί, όπως και κάποιοι κομμουνιστές είναι του Στάλιν. Οι παππούδες μας του Ναζί τους σκοτώνανε , δεν τους προσκύνουσανε. Ντροπή, σε μια πόλη όπως τα Γιαννιτσά, με μαρτυρικό θανάτο από Ναζί, να υπάρχουν Χρυσαυγήτες.

      Διαγραφή
    3. Από που είναι ναζί άνθρωπε ότι θέλεις λες ξέρεις τι ήταν η ναζί απο που ως που Έλληνες ναζί

      Διαγραφή
    4. Όσο έβλαψε την Ελλάδα ο φασισμός (προϊόν της Ιταλίας) και ο ναζισμός (προϊόν της Γερμανίας), άλλο τόσο και σαφώς περισσότερο έβλαψε την πατρίδα μας ο κομμουνισμός, η νεώτερη ιστορία μας βρίθει παραδειγμάτων, είναι κοινώς αποδεκτό στους έχοντες λίγη γνώση πως ο εμφύλιος πόλεμος του 1946-1949 προξένησε μεγαλύτερα δεινά στην Ελλάδα από την γερμανοϊταλική κατοχή. Συνεπώς οφείλουμε να καταδικάζουμε και να ελέγχουμε την βία το μίσος και τον ρατσισμό από οπουδήποτε και αν προέρχονται, δεν φταίει και δεν ξεφεύγει μόνον η χρυσή αυγή αλλά και ο αναρχοκομμουνισμός, και τα δύο άκρα είναι, και οι δύο πλευρές έχουν λάθη. Επίσης και οι άνθρωποι της λεγόμενης κεντροδεξιάς (νέα δημοκρατία) ας προσέχουν τι λένε γιατί έχουν και αυτοί αμαρτωλό παρελθόν και παρών και πολύ πιθανόν και μέλλον, εμάς οφείλει να μας απασχολεί το καλό και η προκοπή της Ελλάδας και να είμεθα ενωμένοι.

      Διαγραφή
  3. Οταν σας λέγαμε οτι οι αριστεροί δίχαζαν πάντα τους πολιτες της χώρας , οταν εισέβαλαν στα σπίτια και άρπαζαν , οταν έσφαζαν και λεηλατούσαν , ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ , ΦΑΤΕ φασιστο- αριστερά τωρα !! Για μια θεση στο δημοσιο , ψήφησαν τους εφιάλτες του αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΑΑ...ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΎΞΕΙ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ; ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλαψ κλαψ ολοι...καλα να παθετε να προσεχατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε καταλαβα ρε παιδια. Οσοι ειμαστε αριστεροι ειμαστε αριστεροφασιστες μπαιναμε στα σπιτια κτλ.? Αυτο λετε? Αρα αν εγω πω οτι οι δεξιοι ειναι παιδεραστες λογω ενος πρωην βουλευτη θα ναι λογικο? Αν πω πως μονο δεξιοι φορεσαν γερμανικη μποτα ή οι δεξιοι ειναι απογονοι του Πουλιου θα ναι νοημων? Ντροπη σε οποιον απευθεινεται ετσι για καποιον ιδεολογικα αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή και για τους δεξιούς και για τους αριστερους.Αδερφος σκότωνε τον αδερφό για τα @@κομματικα.Τους μεν τους καπελωσαν οι ξένοι εθνοσωτηρες τους δε ο Ζαχαριάδης με Τίτο κλπ. Κι από τις δύο μεριές υπήρχαν άνθρωποι που αγαπούσαν την πατρίδα τους.Αυτη την αγάπη και τον πόθο για ελευθερία την καπηλευτηκαν τα κομματα και χρησιμοποίηθηκε για να βγει κερδισμένος εν τέλει ποιος;;;;; ΦΤΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ ..Δεν υπάρχει Δεξια δεν υπάρχει αριστερά ,μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά!! Είστε όλοι σας οραματιστές της ειρήνης και του ανθρωπισμού.@@@στα μουτρα σας είστε που ακόμα κρατάτε γραμμές κομμάτων.Εχετε εξαθλιωσει τον κοσμακη.

      Διαγραφή
    2. Πόσο δίκιο έχεις!!!!

      Διαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία την έκαναν την δουλίτσα τους τα όργανα της τάξης. Είναι γνωστό άλλωστε από παλιά ότι ακροδεξιά κι αστυνομία βρίσκουν πάντα τον τρόπο να συνεργαστούν προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Όσο για το τί ενώνει τους προσαχθέντες, αφού ππροσήγαγαν πολίτες "κατά τύχη" ενώ έπιναν καφέ ήσυχα, πώς είναι δυνατό "κατά τύχη" να τους "ενώνει" όλους η ίδια ακροδεξιά πολιτική τοποθέτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να αναφέρεις την ακροδεξιά πολιτική τους τοποθέτηση και που ακριβώς την διάβασες;

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα
      Το ακουσαμε και αυτό.
      Οι προσαγωγές ηταν προβοκάτσια της δεξιάς.

      Διαγραφή
    3. Την ακροδεξιά πολιτική τους τοποθέτηση την διάβασα σε γνωστό σαιτ από τους ίδιους τους προσαχθέντες, οι οποίοι καλούσαν, με χυδαιοτατη φρασεολογία,τους κατοίκους της πόλης σε συγκέντρωση "υποδοχής" των Κουβελη Τζακρη και Σηφακη "με γαρδένιες και γαρύφαλλα" και μάλιστα ενόψει μιας εκδήλωσης που δεν ήταν προεκλογική αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για μνημόσυνο σε γονιό συμπολίτη μας.

      Διαγραφή
    4. Οπότε έχεις την πηγή, στην οποία βρήκες τους προσαχθέντες να εκφράζονται χυδαία.Άρα ξέρεις και τους προσαχθέντες.Δώσε μας ρε φίλε την πηγή σου να διαπιστώσουμε και μόνοι μας αυτά που αναφέρεις παραπάνω.Πηγή και ονόματα θέλουμε και όχι συκοφαντίες.Μας λες για ακροδεξιά τοποθέτηση που διάβασες σε γνωστό σάιτ με σχόλια των ίδιων των προσαχθέντων.Βλέπω σε λυπούν τα γεγονότα που έγιναν για τον συμπολίτη μας για την υπόληψη της μνήμης του γονιού του,αλλά το να στιγματίζεις εσύ ανθρώπους χωρίς αποδείξεις δεν σε απασχολεί.Κάτσε να δεις πως λέγεται αυτό;Και που είσαι ανώνυμε να μην ξεχάσεις την κουκούλα,είτε αυτή είναι δεξιά κουκούλα είτε είναι αριστερή.

      Διαγραφή
    5. Τα πρόσωπα των προσαχθέντων δεν τα είδα πρώτη φορά στο βίντεο. Ζω και κυκλοφορώ στα Γιαννιτσά, όπου λίγο η πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επίσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκφραζομαστε. Το ότι ορισμένοι από αυτούς εξεφρασαν με βωμολοχίες τις απόψεις τους σε τοπικό σαιτ είναι γεγονός και όχι συκοφαντία. Το ότι κάποιοι κάλεσαν σε συγκέντρωση επίσης, είναι καταγεγραμμένο. Υπάρχει και το σαιτ (και ξέρεις ποιο είναι),υπάρχουν και τα σχόλια. Δεν έχουν σβηστεί. Μπορείς να τα δεις. Όσο για τον στιγματισμο, έχω να σου πω ότι χωρις αποδείξεις δε στιγματιζεται κανείς. Ο καθένας μας στιγματιζεται από μόνος του με τα λεγόμενα του, πολύ δε περισσότερο, όταν αυτά παραμένουν γραμμένα.

      Διαγραφή
  9. Νομίζω πως πρέπον την περίοδο που διανύουμε είναι να μην επιτρέψουμε να υπάρξουν έριδες διχόνοια και κομματικά συμφέροντα αλλά να ενωθούμε όλοι, τουλάχιστον εμείς που νοιαζόμαστε πραγματικά για την Μακεδονία μας, για το αίμα των προγόνων μας που χύθηκε, για την ιστορία μας, για την Ελλάδα μας. Επίσης δεν πρέπει κανείς να εκμεταλλεύεται ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της Μακεδονίας για λόγους προσωπικούς, κομματικούς, οικονομικούς κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα Γιαννιτσά ζούμε κι όχι στη Νέα Υόρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πεσετε! Δεν θα πεσετε? Που θα παει! Κοντα σιμα τα Γιαννενα.
    Για ολη την φασιστοαριστερα που ασκησατε και για το ξεπουλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα υποφερετε μια ζωη απο γιουχαρισμα και διωγμους ακομα και απο συριζαιους,και χωρις φασισμο πλεον κυριοι.που ακουστηκε? Να κατονομαζεται φασιστα και χρυσαυγητη οποιον δεν συμφωνει με το ξεπουλημα. Ερχεται η ωρα σας κυριοι,και το κριμα στο λαιμο σας.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πια; πρωτάκουστο, όποιος Έλλην πολίτης δεν συμφωνεί με την εκάστοτε πολιτική, τα νομοσχέδια και τις εντολές τους είναι χρυσαυγίτης φασίστας ακραίος ρατσιστής και ούτω καθεξής, από που και ως που είμαστε χρυσαυγίτες; απλώς τους ενοχλεί, την προδοτική και ανθελληνική μειοψηφία που μας κυβερνάει. Δεν χαριζουμε την Μακεδονία μας σε κανέναν, να το θυμούνται και να το χωνέψουν!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.