Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Δημοπρατείται το νέο γήπεδο στο Πασά Τσαΐρ


Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στο Πασά Τσαΐρ», μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησής του. Δημοπρατείται και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του!
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.150.000 € και προβλέπεται η άμεση κατασκευή ενός σύγχρονου σταδίου ποδοσφαίρου και στίβου, που θα καλύψει πλήρως, τόσο τις αθλητικές ανάγκες των πολιτών της Έδεσσας, όσο και τη δυνατότητα πραγματοποίησης διεθνών αγώνων και διοργανώσεων.
Ουσιαστικά, η έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου σηματοδοτεί την υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για την πόλη της Έδεσσας, που αφορά στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στις παρυφές της πόλης, που θα διαθέτει υποδομές για όλα τα αθλήματα.
Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει τη διαμόρφωση της παραποτάμιας πρόσβασης από τη Βυζαντινή γέφυρα, έτσι ώστε οι πεζοί να μπορούν να μεταβαίνουν με ασφάλεια στο χώρο και φυσικά μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, που μόνο η Έδεσσα μπορεί να προσφέρει!


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΒΡΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΑΛΈΝΤΟ Ο Δήμαρχος ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΊΧΑΜΕ ΑΔΙΚΉΣΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΆ....
    σήμερα αρχίζει ο προεκλογικός αγώνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατί αυτό το εγραφο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία?
    πότε θα πάρει πρωτόκολλο μετά τις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόστος νέου γηπέδου 1εκατομ κόστος να πέσουν τα ντουβάρια παλιού γηπέδου 2.5 εκ κάτι δεν πάει καλά.και δεύτερον χαίρεστε για ενα γήπεδο που γίνεται στο πιο ακυρο σημείο.πρώτα όμως φτιάξτε το καινούργιο και ύστερα γκρεμίζουν το παλιό,γιατι βλεπω η πόλη να μένει χωρίς γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω τα χωριά έχουν καλύτερο γήπεδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο για την διαδρομή απο το κιουπρι στο πασα τσαιρ είναι πολύ καλή θέλει μια μικρή γέφυρα για πεζούς μόνο στο πάσα τσαιρ για απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάκη με ένα εκατομμύριο εκ των οποίων τα 750 χιλ ποροι του Δήμου!!! δεν φτιάχνεται σύγχρονο στάδιο για διεθνείς αγώνες, μόνο για ιθαγενείς...Την εποχή που δε'νανε ...με τα λουκάνικα, κάποιοι πετούσαν αετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλώ θέλω να ρωτήσω,
    τι θα γίνει στη θέση που είναι σήμερα το γήπεδο, αφού θα γκρεμιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό θα το αποφασίσει την τετάρτη πενταετία ... όλα δεν γίνονται σε τρεις....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.