Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Τσιώνης υποψήφιος με τον Νίκο Παρούτογλου


Για όσες και όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Γεώργιος Τσιώνης. Γεννήθηκα το 1987 στη Θεσσαλονίκη και μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αριδαία το 1996. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Central Lancashire με Bachelor στις Επιστήμες Πληροφορικής και κάτοχος Master στην Κοινωνική Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο του Northampton. 
Από το 2010 είμαι μόνιμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και υπηρετώ στην Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας. Στο παρελθόν έχω υπηρετήσει στην Στρατολογική Υπηρεσία Πειραιά στο Ρούφ, καθώς επίσης κατά τα έτη 2015 – 2017 στο ΓΕΕΘΑ. 
Είμαι παντρεμένος με την Ιουλία Σαραγιώτου και έχω ένα γιό.
Ως νέος άνθρωπος, έχοντας όρεξη για δουλειά και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, αποφάσισα να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη του Νικόλαου Παρούτογλου ‘ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ’.
H Αλμωπία ολόκληρη, η πόλη της Αριδαίας και τα χωριά της έχουν ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Είναι σημαντικό να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος. Μας αξίζει μια σύγχρονη, τακτοποιημένη και όμορφη πόλη. Μας αξίζουν ζωντανά και παραγωγικά χωριά. Σ’ αυτό τον αγώνα μπροστά πρέπει να βγουν οι νέοι. Έτσι ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει ξανά προοπτική. Εμπιστευτείτε τους νέους για μία νέα αρχή! Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Τσιώνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment