Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι επτά πρώτοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Γιάννου


Ο εκλογικός μας αγώνας αρχίζει!
Θα είναι, όπως πάντα, ένας έντιμος και σεμνός αγώνας.
Θα προβάλουμε το έργο μας και το σχέδιό μας για τον τόπο, με αίσθημα ευθύνης και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαλότητες και εντάσεις.

Δίπλα στα παλιά και καταξιωμένα, εκλεγμένα ή μη, αυτοδιοικητικά στελέχη της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα - Βεγορίτιδα" κατεβαίνουν στις εκλογές νέοι άνθρωποι, που έχουν και αυτοί διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Άνθρωποι καταξιωμένοι, ο καθένας στο χώρο του, που μπολιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα - Βεγορίτιδα".

Ο Θανάσης Δημητριάδης, ο Πέτρος Μπαγγέας, η Ελίνα Μπάρτζιου, ο Σωτήρης Νατσώλης, ο Γιάννης Πιλαλίδης, η Ντίνα Πλιούτα και η Μαρία Χατζηαργυρίου, είναι νέοι άνθρωποι, με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας.

Τους καλωσορίζω στην "Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα - Βεγορίτιδα"!

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Γιάννη καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα να μπλέκουν τον αερωπό στις εκλογές.Είναι κάτι που εκφράζει όλη την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπλέκει κανείς κανένα. Το δικαίωμα του εκλέγεσαι δεν μπορεί να αφαιρεθεί από κάποιον. Ο Γιάννης δεν είναι υπάλληλος του Δήμου αλλά ένας άξιος τεχνικός που έχει βάλει την σφραγίδα του σε ένα άθλημα τόσα χρόνια.
      Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι προνόμιο και δικαίωμα μόνο κάποιων αργόσχολων ή ανίκανων που κυκλοφορούν στην πιάτσα.

      Διαγραφή
    2. Παρέα με αυτούς τους αργόσχολους και δεινόσαυρους στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι, δεν τον θεωρώ προνομιούχο ούτε αυτόν ούτε τους υπολοίπους σε αυτόν τον συνδυασμό που έχει κάνει τον κύκλο του με καταστροφικές συνέπειες για τον δήμο. Απλά δεν έχουν καταλάβει που τους παρασέρνει ο Γιάννου

      Διαγραφή
  3. Δίωξε τους παλιούς τους βαρεθήκαμε, κανε τόπο στα νέα παιδιά, δρόμο τα κομματόσκυλα αρσενικά η θηλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοουτσάρα της καρδιάς μας. Ηγέτης σε όλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χορηγίες ο αερωπός παίρνει από όλη την πόλη για να αναπτύσεται αθλητικά και όχι για κάνει πλάτες στο γιάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α καλά με τέτοιες υποψηφιότητες Τάκη ούτε μαντήλι να κλάψεις δεν θα έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ "δεινόσαυροι" του δήμου Έδεσσας ονομαστικά, Μουράτογου - Γκιούρος - Κατσάρα Βλάχου - Γιώγας Γιάννου, το ΤΙΜ ΤΣΩΤΣΟΥ 20 χρόνια, 10 στην αντιπολίτευση και βάλε, και 9 στην εξουσία, για την Ιατριδου δεν μιλάμε αυτήν την διόρισε και κλητήρα και πρόεδρο. Με τα νεαρά αυτά παιδιά στο μόνο που αποσκοπούν είναι να εκλεγούν αυτοί ως δημοτικοί σύμβουλοι φυσικά, γιατί δήμαρχος δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες. Ας κοιτάξουν λίγο οι "νεαροί" ποιους έχει σε θέσεις αντιδημάρχων 9 χρόνια, τους διορισμένους δηλαδή και πόσοι "νεαροί" έφυγαν τρέχοντας από την παράταξη του Τσώτσου και όχι του Γιάννου. Γιάννου το ταξί στη Γαλλία σου ταίριαζε περισσότερο, πως θα ηγηθείς ατόμων που έχουν περισσότερη μόρφωση από εσένα. Ταξί η τραινάκι μπορείς να οδηγήσεις με τα προσόντα σου για δήμαρχος κατά λάθος έγινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥΜΤΣΙΔΕΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι κάποιος που την πονάει την ομάδα και την στηρίζει θα βρεις τον τρόπο να μεταφέρεις τη δυσαρέσκεια σου.
      Αλλά για να γράφεις από εδώ μάλλον υποσρηρικτής(δήλ. κράχτης) του πληκτρολογίου είσαι.

      Ο καθένας είναι ανεξάρτητος και δεν είναι σκυλάκι κανενός.
      Πόσο περισσότερο ο Pil ειδικά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.